Vraag hier naar de mogelijkheden voor video en audio tijdens uitvaart

aug 16, 2018

Een video met of zonder audio kan altijd geregeld worden. Maar u wilt wel een beeld dat u later op uw gemak terug kunt kijken. Kies er daarom voor om niet alleen de video tijdens de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

Video op een of meerdere punten tijdens de uitvaart

Een herinnering aan een uitvaart in de vorm van een professionele video, is dat niet het mooiste dat u mee kunt nemen na deze droevige gebeurtenis. Kies bijvoorbeeld voor een vast camerapunt, waarbij een of meerdere camera’s in de kerk of zaal zijn opgesteld. Wilt u uw uitvaart door een cameraman laten filmen? Het videoteam heeft erkende opleidingen gevolgd en gaat uiterst discreet en met respect voor de situatie te werk. Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden, ontvangt u een video met onbewerkte beelden. Uiteraard is een bewerkte versie ook mogelijk. Laat u informeren en neem vandaag nog contact op voor meer informatie voor de uitvaart die u gaat regelen.

Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende de uitvaart?

Een video tijdens de uitvaart tonen. Een beeld zegt immer meer dan 1000 woorden. Bovendien heeft u altijd iets om op terug te kijken. Bij het overlijden van een dierbare, is het moeilijk is om belangrijke beslissingen omtrent de begrafenis en crematie te moeten nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

by | Categories: Particuliere dienstverlening | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.