Het aanleggen van een tennisbaan op basis van uw wensen

mrt 8, 2018

Heeft u plannen voor het aanleggen van een tennisbaan? Dan bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die dit voor u doet. Ook als u complete zalen wilt laten aanleggen voor tennistoernooien schakelt u een bedrijf in.Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Om de levensduur van uw baan te verlengen is het van belang om een tennisbaan regelmatig te laten onderhouden. Het aanleggen van een nieuwe tennisbaan hoeft hierdoor niet vaak. Zo geniet u lange tijd van uw baan. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Het uitgebreide assortiment van een bedrijf voor onderhoud van tennisbanen biedt u verschillende mogelijkheden. Zowel voor het onderhoud van tennisbanen als voor uw atletiekbaan of hockeyveld bent u bij een specialist aan het juiste adres. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

by | Categories: Sport | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.