iPhone 6 hoesje

nov 13, 2015

Ik ben er onlangs achter gekomen dat hoesjes, zoals een iPhone 6 hoesje, tegenwoordig niet enkel meer dienen voor bescherming.

iPhone 6 hoesje in plaats van portemonnee

Het blijkt dat dat veel mensen hun hoesje ook gebruiken als portemonnee. Het is makkelijk om geld en pasjes te bewaren in een iPhone 6 hoesje en daarnaast zijn er tegenwoordig ook al hoesjes gemaakt om pasjes in te bewaren. Ik vind het zelf wel makkelijk, dan hoef je niet langer een portemonnee en mobiel mee te nemen, het zit gewoon bij elkaar. Omdat het dus ook zo gemakkelijk is, zijn er inmiddels veel mensen waarvan ik merk dat zij dat doen. Een goed voorbeeld daarvan is mijn nicht.

Betalen zonder portemonnee

Ik was onlangs met mijn nicht in het dorp, waar ze nog wat dingen moest kopen. Echter had ze helemaal geen tas bij, wat voor een vrouw vrij bijzonder is. Niet alleen had ze geen tas bij, ze had ook geen portemonnee meegenomen. Op moment dat ze dus aan het afrekenen was, stond ik verwonderd af te wachten hoe ze nou ging betalen. Het bleek dus dat ze contant geld en pasjes het meegenomen in haar hoesje, waardoor ze verder helemaal geen portemonnee of tas nodig had. Dit was de eerste keer dat ik zag dat iemand haar iphone 6 hoesje gebruikte als portemonnee.

Makkelijk

Vanaf het moment dat ik mijn nicht haar iPhone 6 hoesje zag gebruiken als portemonnee, ging het mij ook steeds meer opvallen dat anderen het ook deden. Uiteindelijk bleek dus dat er heel veel mensen in mijn omgeving waren die precies hetzelfde deden, alleen het was mij nog nooit opgevallen. Het was ook nog nooit in mij opgekomen om mijn hoesje te gebruiken als portemonnee, maar ik moet zeggen nu ik het zelf ook doe dat het wel erg gemakkelijk is. Je hoeft niet meer onnodig een portemonnee mee te nemen, alleen een mobiel met hoesje is genoeg.

 

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes
by | Categories: Telefonie | Reacties uitgeschakeld voor iPhone 6 hoesje
Je telefoon is je veel waard, bescherm je deze wel goed?

Voorkom schade aan je iPhone

Een iPhone is een kostbaar bezit en als je het geluk hebt dat deze telefoon jouw eigendom is, dan wil je daar natuurlijk zo goed mogelijk voor zorgen. Het is namelijk niet wenselijk dat deze kapot gaat doordat je de telefoon per ongeluk uit je handen laat glippen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je iPhone te beschermen. Stel je voor dat je een iPhone 6 hebt, dan kun je deze uitstekend beschermen met een iPhone 6 hoesje. Wanneer je geen verzekering hebt voor je telefoon is de kans groot dat je te maken krijgt met veel onnodige kosten in het geval van schade. Zorg daarom dat je een goed hoesje koopt waar je jarenlang plezier aan kunt beleven.

Hoe bescherm je je telefoon optimaal?

Een iPhone kun je plots laten vallen en daarom is een goede bescherming noodzakelijk. Kies daarom een hoesje dat goed bij de telefoon past. Het is van belang dat er geen onnodige ruimte aanwezig is zodat de telefoon alsnog schade kan oplopen. Een goed iPhone 6 hoesje is dan ook passend en stelt je in staat om alle functies van je telefoon probleemloos te kunnen gebruiken. Wellicht is het ook een optie om eens te kijken naar een telefoonverzekering. Mocht je telefoon toch schade oplopen, dan kun je alsnog aanspraak maken op je mobiele telefoonverzekering. Let echter wel op het eigen risico dat hiervoor geldt en de eventuele voorwaarden die hiervoor zijn opgesteld.

Geef een telefoon hoesje cadeau

Natuurlijk kun je een iPhone 6 hoesje ook cadeau geven aan een vriend of vriendin waarvan je weet dat deze sinds kort een nieuwe iPhone heeft. Uiteindelijk maakt het echter niet of het nu een hoesje voor jezelf is of voor een ander, het is de bedoeling dat een hoesje de iPhone optimaal beschermt tegen schade. Zo kun je weer met een gerust hart de deur uitstappen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je telefoon direct beschadigt is wanneer je deze per ongeluk uit je zak laat vallen. Het gaat erom dat jij er alles aan doet om je telefoon zo goed mogelijk te beschermen en dit kan door de aankoop van een nieuw telefoonhoesje!

Bezoek de website voor meer informatie : Je telefoon is je veel waard, bescherm je deze wel goed?
by | Categories: Telefonie | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Je telefoon is je veel waard, bescherm je deze wel goed?