Gifgroen.nl
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Ik ben er onlangs achter gekomen dat hoesjes, zoals een iPhone 6 hoesje, tegenwoordig niet enkel meer dienen voor bescherming.

iPhone 6 hoesje in plaats van portemonnee

Het blijkt dat dat veel mensen hun hoesje ook gebruiken als portemonnee. Het is makkelijk om geld en pasjes te bewaren in een iPhone 6 hoesje en daarnaast zijn er tegenwoordig ook al hoesjes gemaakt om pasjes in te bewaren. Ik vind het zelf wel makkelijk, dan hoef je niet langer een portemonnee en mobiel mee te nemen, het zit gewoon bij elkaar. Omdat het dus ook zo gemakkelijk is, zijn er inmiddels veel mensen waarvan ik merk dat zij dat doen. Een goed voorbeeld daarvan is mijn nicht.

Betalen zonder portemonnee

Ik was onlangs met mijn nicht in het dorp, waar ze nog wat dingen moest kopen. Echter had ze helemaal geen tas bij, wat voor een vrouw vrij bijzonder is. Niet alleen had ze geen tas bij, ze had ook geen portemonnee meegenomen. Op moment dat ze dus aan het afrekenen was, stond ik verwonderd af te wachten hoe ze nou ging betalen. Het bleek dus dat ze contant geld en pasjes het meegenomen in haar hoesje, waardoor ze verder helemaal geen portemonnee of tas nodig had. Dit was de eerste keer dat ik zag dat iemand haar iphone 6 hoesje gebruikte als portemonnee.

Makkelijk

Vanaf het moment dat ik mijn nicht haar iPhone 6 hoesje zag gebruiken als portemonnee, ging het mij ook steeds meer opvallen dat anderen het ook deden. Uiteindelijk bleek dus dat er heel veel mensen in mijn omgeving waren die precies hetzelfde deden, alleen het was mij nog nooit opgevallen. Het was ook nog nooit in mij opgekomen om mijn hoesje te gebruiken als portemonnee, maar ik moet zeggen nu ik het zelf ook doe dat het wel erg gemakkelijk is. Je hoeft niet meer onnodig een portemonnee mee te nemen, alleen een mobiel met hoesje is genoeg.

 

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes