Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: houdt rekening met andere seizoenen

okt 6, 2015

Heel het jaar door op vakantie in Zimbabwe vakantie of Zambia vakantie. Hier zijn de seizoenen opgedeeld in drie verschillende seizoenen: het droge seizoen, overgangsseizoen en het groene seizoen . Gedurende maanden december tot maart bestaat er de kans op hevige regenvallen, dus houdt u rekening met het inplannen van de reis. Safari’s zijn het leukst in de droge periodes, maar ook in het regenseizoen worden er trips geregeld, dan is het juist spectaculair om een safari per boot te doen, omdat de meeste wegens dan slecht bereikbaar zijn.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie zijn interessante bestemmingen

Heeft u zin in een safaritrip? Dan is Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie de juiste bestemming. Er zijn genoeg bezienswaardigheden waarbij er volop genoten kan worden van de natuur in Afrika. Allereerst moet er gekeken worden waar uw behoefte ligt van de trip, is dat meer cultuur en historie? Dan is Zimbabwe een interessante bestemming. Liggen de behoeftes meer bij nationale parken,  dan wordt er Zambia aangeraden. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het te combineren, deze landen liggen namelijk naast elkaar. Al met al deze vakantiebestemmingen kunnen niet ontbreken bij uw bucketlist.

Een reis naar Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: bezienswaardigheden

Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie zijn leuke bestemmingen waarbij u volop kunt genieten van de prachtige bezienswaardigheden. Zambia en Zimbabwe bieden voornamelijk verschillende nationale parken die bezocht kunnen worden, en kunt u ook genieten van de Victoria Falls. Het behoort tot één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld en is het grootste blad van vallend water op aarde – een fascinerend en betoverend spektakel.  Houdt u meer van de historie van Afrika, dan wordt er Zimbabwe aangeraden. Dit land heeft meer historische bezichtigen dan Zambia, maar over het algemeen bieden beide landen ongeveer hetzelfde aan.

http://www.oryxtravel.nl/
by | Categories: Toerisme | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.