Fietsen in stroomversnelling; ook e-bikes bij de fietsenmaker in Bavel

nov 3, 2017

Bikes 2 Enjoy is er voor de reparatie van elke fiets. Elke fiets? Ja elke fiets, ook uw e-bike is voor onderhoud en reparatie in goede handen bij de fietsenwinkel in Breda. Bij Bikes 2 Enjoy lost men ieder probleem dat u met uw (sport)fiets heeft op, ongeacht het merk of type fiets. Maar u kunt hier voor veel meer terecht. Online óf in de winkel koopt u sportfietsen, fietsen en e-bikes van toonaangevende merken als KTM, Corratec en Scoppio. Daarnaast kunt u bij de fietsenmaker in Breda, nabij Bavel, diverse fietsonderdelen en toebehoren, zoals een fietskoffer, kopen. Bovendien kan men uw huidige fiets ombouwen tot een e-bike waardoor u fietst op een fiets waar u aan bent gewend én heeft u een voordelige e-bike.

Kies uit verschillende soorten onderhoudsbeurten bij fietsenmaker dichtbij Bavel

Het plegen van onderhoud aan uw fiets is iets waar u niet op zit te wachten. Het is wel uw belangrijkste vervoermiddel in de stad, dus wat doet u dan? Bij Bikes 2 Enjoy in Breda heeft u de keuze uit meerdere soorten onderhoudsbeurten en u kiest welke het beste bij uw (sport)fiets past. Afhankelijk van het soort onderhoudsbeurt wordt uw fiets volledig gecontroleerd, zorgt men ervoor dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd, monteert de fietsenmaker nabij Bavel de zadelpen opnieuw, wordt de fiets gereinigd en, indien nodig, worden versleten of kapotte onderdelen vervangen. Uw fiets zal weer als nieuw rijden en u kunt de komende tijd de nodige kilometers op uw fiets maken.

Fietsenmaker in Breda bouwt bestaande fiets om naar e-bike

Het is mogelijk om een normale fiets om te laten bouwen tot volwaardige e-bike. Maar kies dan wel voor een betrouwbare fietsenmaker zodat uw fiets niet ineens in een eenwieler verandert. Laat uw huidige fiets ombouwen bij een fietsenmaker in de omgeving van Bavel. Bij de fietsenmaker in Breda om precies te zijn. U profiteert dan van diverse voordelen. Zo is een omgebouwde e-bike over het algemeen lichter dan eentje uit een fabriek, kunt u de ombouwset altijd laten demonteren en laten monteren op een nieuwe fiets en onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen. Bovendien kunt u, indien gewenst, zelf uw fiets ombouwen tot e-bike. Kies uw ombouwset bij de fietsenmaker Bikes 2 Enjoy in Breda.

by | Categories: Tweewielers | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.