Gifgroen.nl
Image default
Vakantie

Turkije visum online aanvragen

Goedkoop op reis
Wie is er tegenwoordig niet geweest; Turkije. Turkije is een aantrekklijk vakantieland vanwege het aangename klimaat, all-inclusive hotels, rijke cultuur en de vriendelijke mensen. Wanneer u bijvoorbeeld niet all-inclusive zit, is uit eten ook prima betaalbaar. Een vakantie naar Turkije kan soms al voor onder de € 300.

Aankomst in Turkije
De meeste mensen gaan naar Turkije met het vliegtuig. U komt dan bijvoorbeeld aan in Istanbul, Izmir, Bodrum of een ander vliegveld. Wanneer u bent geland is het belangrijk dat u alvast wat Turkse lira’s pint. U kunt in de meeste gevallen ook met uw euro’s betalen maar het is toch verstandiger om alvast wat lira’s te pinnen.

Na dat u bent geland, moet u door de paspoortcontrole heen. Voordat u door de paspoortcontrole kan worden toegelaten, heeft u een visum nodig. Onder andere de Nederlanders en Belgen hebben een visum Turkije nodig om het land binnen te mogen. Het visum kunt u bij aankomst kopen voor € 25. Het nadeel is wel dat u vaak lang in de rij staat om een visum te kopen.

Online visum voor Turkije aanvragen
Het kan tegenwoordig stukken makkelijker en goedkoper. U kunt namelijk vóór vertrek uw visum voor Turkije online aanvragen! U vult rustig op uw gemak de gevraagde gegevens in. Verder is het benoemenswaardig dat onze website gebruik maakt van een SSL-verbinding, dit houdt in dat onze website beveiligd is. Vele andere websites zijn namelijk niet beveiligd en bijgevolg gevoeliger.

Belangrijk om te weten is dat uw paspoort of ID-kaart nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Hoewel deze termijn wordt verkort naar 60 dagen. Deze termijn gaat in vanaf januari 2015.

U beschikt vanzelfsprekend over de mogelijkheid om voor meerdere personen tegelijk uw aanvraag in te dienen. Na het aanvragen kunt u vervolgens betalen via iDeal of MisterCash. Tevens kost het visum voor Turkije € 24,95
U ontvangt vervolgens uw visum binnen 24 uur.

http://www.visumvoorturkije.nl