Een verhuizing is een grote klus. Er komt veel op u af en het kan u snel teveel worden. Hebt u wel overal aan gedacht? Hieronder 5 lastige situaties, met de oplossing om uw verhuizing juist wél soepel te laten verlopen. 

Een goede voorbereiding blijft het halve werk, ook bij een verhuizing.

• Situatie 1: Uw spullen inpakken. Maar hoe? 
Zodra het moment komt dat u moet inpakken, zult u zich vast afvragen: waar begin ik, en hoe!? Maak een lijstje en werk met bijvoorbeeld gekleurde post-its. Ga systematisch te werk zodat u niets vergeet: kamer voor kamer. Bekijk welke spullen u niet kan missen en wat weg kan. Label niet alleen uw spullen, maar ook de verhuisdozen. 
• Situatie 2: Een huis leegruimen na overlijden. Hoe gaat dat? 
Extra moeilijk is een woningontruiming omdat een dierbare overleden is. Een zware opgave. Stel iemand aan als coördinator. Hij of zij zorgt dat alles goed verloopt en dat de taken evenredig verdeeld worden. Ook kan de coördinator erop toezien dat de spullen netjes verdeeld worden en er niets achterblijft. 

Het echte werk!

• Situatie 3: Uw spullen zijn ingepakt. Hoe krijgt u alles uw oude huis uit? 
Sjouwt u zelf de verhuisdozen de trap af, of laat u iemand anders dat doen? Zorg voor meerdere mensen die meehelpen. En goede verhuismaterialen, zoals een karretje. 
• Situatie 4: Hoe vervoert u uw spullen? 
U weet hoe u uw spullen het huis uit krijgt, maar dan komt de vraag: hoe vervoert u alles naar uw nieuwe huis? Huurt u een verhuiswagen? Gaat u met meerdere auto’s? Zorg dat u uw vervoer van tevoren goed regelt, anders komt u voor nare verrassingen te staan op de verhuisdag zelf. 
• Situatie 5: U bent met uw spullen bij uw nieuwe huis. En dan? 
Wat geldt voor de vorige situatie, geldt eigenlijk ook voor uw spullen uw nieuwe woning inladen. Voldoende mankracht! 

Ons verhuisbedrijf heeft voor alle situaties de oplossing!

Wilt u liever nergens omkijken naar? Faster verhuizingen is een verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het begeleiden van verhuizingen: van inpakken tot vervoeren tot uitpakken. Op alle mogelijke manieren: 

  • Voor het inpakken krijgt u van ons tot vier weken voor de verhuizing gratis verhuisdozen en inpakpapier. U kunt dus rustig op uw gemak inpakken, zonder stress.
  • Ons verhuisbedrijf heeft de mankracht en de materialen om zonder problemen uw ingepakte spullen uit te laden én bij uw nieuwe woning in te laden.
  • Wij vervoeren uw spullen op zorgvuldige wijze in één keer naar uw nieuwe woning. Extra voorzichtig zijn we met uw kostbare bezittingen en spullen met een emotionele waarde.
  • Bij een woningontruiming leveren wij het oude huis netjes en veegschoon op en/of vervoeren spullen naar verschillende adressen.
  • Wij kunnen uw meubels ook weer monteren in uw nieuwe huis.

Wilt u weten wat Faster verhuizingen tijdens uw verhuizing kan doen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

https://www.fasterverhuizingen.nl/
by | Categories: Vervoer en transport | Reacties uitgeschakeld voor 5 lastige situaties tijdens een verhuizing (en de oplossing!)

Taxi Arnhem

jun 4, 2018

Met Taxi Arnhem staat er altijd een taxi voor u klaar wanneer u de centrale belt. Zodoende kunt u uw reis uiterst snel vervolgen. De ervaren chauffeurs van Taxi Arnhem kennen de omgeving en kiezen altijd de snelste route. Dat zorgt niet alleen voor snel reizen, maar ook voor lage kosten. Heeft u niet vandaag, maar pas morgen of op een ander moment een taxi nodig? Geen probleem: u reserveert net zo makkelijk voor de volgende dag. Wij staan direct voor u klaar en vervullen graag al uw specifieke wensen. Taxibus nodig? Bel ons nu. Bij Taxi Arnhem is de klant koning. Lage tarieven. Snel ter plaatse. betrouwbare chauffeurs.

Onze betrouwbare taxichauffeurs brengen u direct naar uw bestemming. Of u het vliegtuig moet halen op Schiphol, Eindhoven, Weeze of Düsseldorf of na een reis weer naar huis gebracht wil worden met onze taxi, terugkomt van een geslaagd avondje stappen in de regio Arnhem of een zakelijke bespreking zojuist succesvol heeft beëindigd, u kunt direct op ons rekenen! Onze taxi uit Arnhem is altijd stipt op tijd!

Onze taxi staat voor u klaar in Arnhem !

Onze taxi verzorgt het reguliere taxivervoer in de regio Arnhem . Dagelijks vervoeren wij diverse klanten van en naar uiteenlopende bestemmingen. Hierbij maakt het voor onze taxi chauffeurs niet uit of het gaat om een particulier vervoer, zakelijk vervoer of zelfs onze airport vervoer. Wij zijn bijvoorbeeld het adres voor uw taxirit naar luchthaven Schiphol of Düsseldorf. Wij streven er immers voor dat onze dienstverlening zo goed mogelijk afgestemd is op uw specifieke vervoersvraag. Dit is dan ook de reden dat u ons 24 uur per dag kunt bereiken voor vragen of reserveringen.

Ook geven wij u graag van tevoren een beeld van de eventuele kosten van uw rit met onze taxi van of naar Arnhem. Voor de ritten naar een luchthaven hanteren wij standaard tarieven. Bekijk deze direct op onze taxi tarieven!

Wilt u hier meer over weten? U kunt ons telefonisch bereiken op de nummers 026 – 2600700 / 06 – 19991326. Ook kan u contact op nemen via ons contactformulier.

https://www.directtaxiarnhem.nl/
by | Categories: Vervoer en transport | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Taxi Arnhem

Wist je dat je scooter leasen één van de meest gekozen betaalmogelijkheden is wanneer je een nieuwe scooter wilt kopen? Vaak hangt er toch een aanzienlijk prijskaartje aan een nieuwe scooter. Een prijskaartje dat helaas maar al te vaak ervoor zorgt dat mensen afhaken. En dat terwijl ze eigenlijk heel goed weten dat het een beste investering is in zo’n slim vervoermiddel. Nu je bij Polderscooter uit hun volledige scooteraanbod je nieuwe scooter kunt kiezen én leasen, biedt dat natuurlijk vele mogelijkheden. Ook jij wordt hiermee in de gelegenheid gesteld je nieuwe scooter sneller dan verwacht te kunnen rijden. Ga naar de website www.polderscooter.nl voor meer informatie over scooter lease.

Je nieuwe scooter leasen kent vele voordelen

Een nieuwe scooter kost flink wat geld en niet iedereen heeft dat zomaar liggen. Want je bent natuurlijk nog lang niet klaar met alleen een scooter. Sparen voor je scooter (inclusief extra’s) is natuurlijk mogelijk, maar eigenlijk moet je eerlijk tegen jezelf zijn. Je wilt zo lang helemaal niet wachten! Je wilt het liefst nu genieten van de vrijheid die een scooter je geeft. Echt, een scooter leasen is dan zeker de oplossing voor jou.

Een scooter leasen is feitelijk hetzelfde als een scooter kopen op afbetaling. Je bent direct eigenaar van je nieuwe scooter, maar je betaalt het volledige aankoopbedrag niet in één keer, maar in termijnen. En jij bepaalt het aantal termijnen. Dat kan 36, 48 of zelfs 72 termijnen (maanden) zijn. Uiteraard geldt hoe meer termijnen (maanden) je wenst af te betalen, hoe lager je maandbedrag zal zijn. Dat geeft enkele voordelen. Natuurlijk op de eerste plaats kun je in je dromen over een andere hartenwens gaan dromen, want je kunt direct gaan genieten van je nieuwe scooter als je deze least. Je eventueel bijeen gespaarde geld blijft van jou, waardoor je nog een buffer hebt voor slechtere tijden. Het is ook mogelijk om niet alleen je scooter te leasen, maar ook eventuele extra’s zoals je helm, je slot, misschien wil je wel een windscherm? Dit maakt je maandbedrag niet beduidend hoger, maar geeft je wel die extra luxe als je genietend op je eigen nieuwe scooter rijdt.

Je scooter leasen mét garantie

Wanneer je een nieuwe scooter least bij Polderscooter krijg je ook de gebruikelijke garantie en je weet zeker dat de scooter geen onderhoudskosten zal vragen op de korte termijn. Natuurlijk is een nieuwe scooter een meer betrouwbaar vervoermiddel dan een tweedehands scooter.

 

by | Categories: Vervoer en transport | Reacties uitgeschakeld voor Je scooter leasen betekent betalen in termijnen

Sinds mijn negende levensjaar zit ik in een rolstoel, om iedere dag op en neer naar school te kunnen maak ik gebruik van een rolstoeltaxi. De naam zegt het eigenlijk al, een rolstoeltaxi is een taxi speciaal rolstoelrijders. Er zijn een hoop voordelen aan zowel het busje als de chauffeur van een rolstoeltaxi. Zelf gebruik ik Noot, maar er zijn nog veel andere aanbieders die rolstoelrijders vervoeren via een taxi, echter zijn er een hoop verschillen, ik zal ik deze blog jullie kort meenemen in mijn ervaring met Noot.

Een rit in de rolstoeltaxi van Noot

Bij Noot spreek je vooraf af op welk moment de rolstoeltaxi waar moet zijn, hier ontmoet je de chauffeur en stem je met hem af waar je wil dat hij je precies heen brengt. Vervolgens moet je natuurlijk in de rolstoeltaxi terecht komen, dit gaat met een soort lift idee, de chauffeur helpt hierbij en zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel zit voor vertrek. Dan begint de rit, de chauffeur houdt er in zijn rijstijl rekening mee dat hij een gehandicapt persoon vervoerd. Iedere drempel, bocht of rotonde wordt uiterst voorzichtig benaderd om ervoor te zorgen dat er niet plotseling geremd moet worden. Dit zorgt ervoor dat de passagier zich altijd comfortabel en veilig voelt, de chauffeurs hebben hier ook een speciale opleiding voor gevolgd. Dit is een groot verschil tussen de rolstoeltaxi’s van Noot en die van overige aanbieders, de chauffeurs zijn opgeleid. Zodra jullie op de plek van bestemming zijn helpt de chauffeur u weer uit de rolstoeltaxi en brengt u indien nodig naar de plek waar u moet zijn als er hoge drempels, stoepranden of andere obstakels in de weg liggen, de chauffeur is dus tevens erg behulpzaam.

Meer informatie nodig?

Heeft u na het lezen van deze blog interesse gekregen in een rolstoeltaxi van Noot, check dan de website, hier staat voldoende informatie en kunt u tevens een offerte aanvragen. Als dit u onvoldoende informatie geeft kunt u altijd contact opnemen met Noot, ze zijn altijd bereid om alle vragen te beantwoorden en u duidelijkheid te geven.

by | Categories: Vervoer en transport | Reacties uitgeschakeld voor Mijn positieve ervaring met een rolstoeltaxi

Taxi voor Schiphol boeken

Niet iedereen kan op tijd het juiste soort vervoer rekenen. Het kan soms lastig zijn om een grote auto te vinden waar uw hele gezin in past en waar ook nog eens de bagage comfortabel weggestopt kan worden. Het is ook vervelend om u druk te maken over waar u de auto nu ook nog eens gaat parkeren… Een diepe zucht, daar resulteert dit vaak in. Wat als we u zeggen dat het boeken van een taxi niet alleen goedkoper is, maar ook veel makkelijker dan uw eigen vervoer? Voor Schiphol Parking betaalt u vaak 70 euro. Een taxi is dan al veel goedkoper, en u hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren.

Wachten? Geen probleem!

De meeste taxibedrijven vinden wachten helemaal niet erg, zeker wanneer dit vooraf is aangegeven. Het kan natuurlijk altijd zijn dat uw vlucht vertraging heeft en wat later aankomt. Het is een extra service, maar wanneer u hier om vraagt kan het best zijn dat uw taxi chauffeur op u wacht bij het Schiphol “meetingpoint” of zelfs bij de gate. De chauffeur wacht dan op u met een bordje waar uw naam op staat. Het is aangeraden om te kiezen voor het “meetingpoint” als wachtpunt, want de gate kan nog wel eens veranderen. Er zijn bedrijven die voor deze service vijftig euro rekenen, maar een goed bedrijf vraagt hier niet meer dan 20 euro voor. Een Schipholtaxi met deze service hoeft echt niet zo duur te zijn!

Groepsvervoer of zakelijk vervoer

Een Schipholtaxi is niet alleen voor reizigers. Het kan ook zijn dat u belangrijk personeel moet opvangen en ophalen vanaf Schiphol, waar u dan een groot voertuig voor nodig heeft. Er zijn zakelijke uitvoeringen van taxibusjes waar u zes of acht personen en bagage in kwijt kunt. Dat is flink wat ruimte! Deze taxibusjes zijn ook perfect voor gezinnen en andere grote groepen.

by | Categories: Vervoer en transport | Reacties uitgeschakeld voor Taxi voor Schiphol boeken

Taxi DenBosch

mei 1, 2016

Taxi Den Bosch

Woont u in ‘s-Hertogenbosch of in de omgeving van Den Bosch? Vergeet de fiets en het openbaar vervoer: regen niet langer nat met tegenwind op de fiets en wacht niet langer tot u een ons weegt tot er eindelijk een overvolle bus of trein arriveert. Sla het nummer van Taxi DenBosch op in uw telefoon en geef ons een belletje wanneer u ergens snel naar toe wil. De chauffeurs van Taxicentrale Den Bosch staan zo snel mogelijk voor u klaar en bieden u een fantastische service. Gun uzelf deze heerlijke luxe tegen een onvoorstelbaar voordelig tarief.

 

Op tijd – altijd en overal

Het is geen overbodige luxe om op tijd aan te komen bij een etentje, een avondje naar de film of een andere afspraak. Bovendien is het leven druk genoeg om uzelf het eens te gunnen u niet door weer en wind op de fiets druk te maken te laat te komen. Pak eens een taxi! De chauffeurs van DenBosch Taxi zijn altijd op tijd en rijden rustig maar vlot naar de eindbestemming. U kunt bij ons op de achterbank uw lippenstift nog even bijwerken of de nagels vijlen, de stropdas opnieuw knopen en krant lezen: u wint tijd! Veilig – overdag en ‘s nachts In het donker naar huis fietsen is niet iets waar je op zit te wachten. Wanneer u eens een gezellig avondje uit bent geweest in Den Bosch of in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch, wilt u uiteraard zorgeloos thuiskomen. In de taxi’s van Taxi Den Bosch zit u niet alleen comfortabel maar ook zeker veilig. Onze chauffeurs rijden niet alleen veilig – ook hoeft u niet in uw eentje in het donker over straat. Dit is natuurlijk wel een prettig gevoel voor u en uw vrienden en familie.  Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Den Bosch of van en naar de omgeving van ‘s-Hertogenbosch, neem dan contact op met Taxi Den Bosch en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs!

http://www.taxiservicedenbosch.nl/
by | Categories: Vervoer en transport | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Taxi DenBosch

Het inschakelen van GoedkoopVerhuizen kan je veel zorgen besparen. Natuurlijk kun je een verhuizing ook zelf regelen, maar dat kost vaak veel tijd. Met GoedkoopVerhuizen weet je zeker dat je nergens omkijken naar hebt en dat alles piekfijn geregeld wordt.

Het inschakelen van GoedkoopVerhuizen kan je een hoop geld besparen. Profiteer van onze complete verhuisservice zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is. Je verhuizing boek je eenvoudig online. Je krijgt direct inzicht in de kosten zonder dat er iemand langskomt om de inboedel te inventariseren. Jouw inboedel is volledig verzekerd tegen schade. En als extra service verhuizen we de huidige nuts- en kabelaansluitingen gratis mee.

GoedkoopVerhuizen werkt uitsluitend met Erkende Verhuizers

GoedkoopVerhuizen heeft een garantiecertificaat. Daarnaast werken we alleen met een team van Erkende Verhuizers die hun vak verstaan. De verhuizers gaan zorgvuldig met je inboedel om. Om beschadiging te voorkomen gebruiken we dekens, spanbanden en stootkussens. Zo komt jouw inboedel veilig in het nieuwe huis aan. Je inboedel is bovendien verzekerd voor een bedrag van € 100.000,- mocht er toch iets fout gaan.

Regel direct je verhuizing bij GoedkoopVerhuizen

Verhuizen is een spannende gebeurtenis waarbij veel komt kijken. Wil je snel, efficiënt en voordelig verhuizen? Schakel dan ons verhuisbedrijf in. Met onze handige online boekingsmethode regel je jouw verhuizing in slechts 5 stappen. Je krijgt direct een nauwkeurige prijsopgave en kunt je verhuizing direct online boeken. Goed te doen toch?

 

https://www.goedkoopverhuizen.nl/nl-nl/online_reserveren/tijdelijke_opslagruimte_voor_je_inboedel.aspx

Via rondvluchtencentrum-teuge.nl kunt u prachtige rondvluchten bestellen over Nederland. Ze kunt u kiezen van een vlucht rond het Veluwemeer, een Betuwe vlucht of genieten van de acht kastelenvlucht. Kunt zelf heerlijk genieten van al het moois en het vertrouwen geven aan onze piloten die elk gebied op hun duimpje kennen.

Er wordt gevlogen in vier persoons vliegtuigen waarbij er maximaal drie passagiers mee kunnen. Het is ook mogelijk om deze rondvluchten cadeau te geven. Het is een uniek en bijzonder cadeau, die vrijwel altijd in de smaak zal vallen.

Ook is het mogelijk om bij rondvluchtencentrum-teuge.nl helikopters in te zetten. Het is een ideaal marketing instrument. Rondvluchtencentrum-teuge.nl biedt u dus vele mogelijkheden op het gebied van luchtvaart. Zo kunt u ook zelf vlieglessen nemen van een ervaren piloot.

In de praktijk krijgt u 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u 20,40 of 60 minuten vliegen waarbij de piloot alleen de start en de landing uitvoert. Hiertussen vliegt dus helemaal zelf en voelt u hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen.

Ga nu naar rondvluchtencentrum-teuge.nl en bekijk de mogelijkheden!

http://www.rondvluchtencentrum-teuge.nl
by | Categories: Vervoer en transport | Reacties uitgeschakeld voor Zelf vlieglessen nemen op rondvluchtencentrum-teuge.nl!

Taxi Den Bosch

feb 16, 2014

U heeft een Taxi nodig in Den Bosch?

U bent voor een aan het juiste adres bij Taxi Service Den Bosch! Wij van Taxi Den Bosch verzorgen diverse ritten rondom de omgeving Den Bosch. Taxi DenBosch biedt u een zeer goede en comfortabele rit aan. Alles staat in het teken van de klant wanneer een taxi Den Bosch wordt aangevraagd. Wij verzorgen u een zorgeloze rit. Het enige wat u heeft te doen bij een taxi Breda is het aanvragen van de rit met de eindbestemming.

Kies Taxi Den Bosch

U wilt natuurlijk gauw een rit plannen wanneer u een Den Bosch Taxi nodig heeft. Bij Taxi Den Bosch kunt u snel uw taxi Den Bosch bestellen. Onze chauffeurs bieden u een uitstekende service. De klant staat immers centraal. Al onze chauffeurs zijn erg zorgvuldig opgeleid. U kunt van taxi Den Bosch gebruik maken naar diverse steden rondom de omgeving van Den Bosch. Taxi Den Bosch staat ook zeker voor betrouwbaarheid. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u netjes op tijd wordt opgehaald en uw eindbestemming ruim op tijd behaald. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkst! U wilt immers niet te laten komen op uw afspraak.

Wij zorgen er dan ook voor dat dit niet gaat gebeuren. Wij gaan zeer klantgericht te werk en willen dat de klant aan niets ontbreekt tijdens de rit. Zo kan u als klanten genieten van de rit of bijvoorbeeld uw vergadering nog eens goed doornemen en voorbereiden. Daarnaast zijn ook nog eens alle voertuigen van Taxi Service Den Bosch voorzien van allerlei gemakken. Ontdek zelf hoe wij te werk gaan en hoe wij ervoor zorgen dat alles zeer voorspoedig verloopt, zodat u netjes op tijd bij uw eindbestemming aankomt zonder enige problemen! Een taxi Den Bosch bestelt u zeer eenvoudig bij taxi Den Bosch, de klant staat op nummer een!

http://www.taxiservicedenbosch.nl
by | Categories: Vervoer en transport | Tagged: , , | Reacties uitgeschakeld voor Taxi Den Bosch