Gifgroen.nl
Image default
Vervoer en transport

Zelf vlieglessen nemen op rondvluchtencentrum-teuge.nl!

Via rondvluchtencentrum-teuge.nl kunt u prachtige rondvluchten bestellen over Nederland. Ze kunt u kiezen van een vlucht rond het Veluwemeer, een Betuwe vlucht of genieten van de acht kastelenvlucht. Kunt zelf heerlijk genieten van al het moois en het vertrouwen geven aan onze piloten die elk gebied op hun duimpje kennen.

Er wordt gevlogen in vier persoons vliegtuigen waarbij er maximaal drie passagiers mee kunnen. Het is ook mogelijk om deze rondvluchten cadeau te geven. Het is een uniek en bijzonder cadeau, die vrijwel altijd in de smaak zal vallen.

Ook is het mogelijk om bij rondvluchtencentrum-teuge.nl helikopters in te zetten. Het is een ideaal marketing instrument. Rondvluchtencentrum-teuge.nl biedt u dus vele mogelijkheden op het gebied van luchtvaart. Zo kunt u ook zelf vlieglessen nemen van een ervaren piloot.

In de praktijk krijgt u 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u 20,40 of 60 minuten vliegen waarbij de piloot alleen de start en de landing uitvoert. Hiertussen vliegt dus helemaal zelf en voelt u hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen.

Ga nu naar rondvluchtencentrum-teuge.nl en bekijk de mogelijkheden!

http://www.rondvluchtencentrum-teuge.nl

Gerelateerde artikelen

Mijn positieve ervaring met een rolstoeltaxi

Taxi DenBosch

Taxi voor Schiphol boeken