De winkels zijn weer geopend, maar dat betekent niet dat consumenten de afgelopen tijd nergens producten in konden slaan. Integendeel: meer en meer mensen kozen ervoor om online te gaan shoppen en cadeautjes bij de desbetreffende jarige af te laten leveren. Met een paar klikken op de knop wordt er geld overgemaakt en wordt het bezorgproces in gang gezet. De consument hoeft ondertussen weinig te doen, aangezien de onderneming aan de slag gaat om het pakketje van A naar B te vervoeren. Hierdoor hoeft de klant bovendien zich niet naar de winkel te verplaatsen, maar kan hij of zij gewoon vanaf de bank een specifiek product inkopen. Voor ondernemers neemt de druk echter juist toe, aangezien het essentieel is dat consumenten een goedwerkende website bezoeken, die hun aandacht trekt en vertrouwen in de aanbieder oproept. Beschik jij nog niet over zo’n website? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen met de hulp van Edit4U!

Hoogwaardige apps en websites

Wil jij een webwinkel laten maken of liever een webapplicatie laten maken? Bij Edit4U kan het allemaal. De experts beschikken namelijk over de juiste kennis en expertise om websites professioneel op te zetten en vorm te geven. Desalniettemin is het van belang om te weten welke strategie door jouw onderneming nagestreefd wordt, zodat het voor de websitebouwers duidelijk wordt met welke vormgevingsaspecten rekening gehouden moet worden. Op die manier zal de website uitnodigend zijn voor bezoekers en passen bij het imago van jouw onderneming. Ook andere wensen en eisen zullen de specialisten in acht nemen, zodat zij de ideale website voor jou kunnen realiseren.

Kom in contact

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de kwaliteiten van Edit4U? Aarzel dan geen moment langer om in contact te komen met de experts via de website van Edit4U en kom erachter wat zij voor jou kunnen betekenen!

https://www.edit4u.nl/
by | Categories: Webdesign | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Laat een website maken in de stijl van jouw onderneming

Webshop laten maken

jul 24, 2020

Steeds meer bedrijven moeten online vindbaar zijn. Om deze reden zijn er in de laatste jaren steeds meer bedrijven die een website hebben. Maar dit is niet alles, ook steeds meer bedrijven laten hun site maken door een gespecialiseerd bedrijf, en dat is erg verstandig. De renden hiervoor is dat het moeilijker is dan het lijkt om een eigen site te maken. Hiernaast wil je dat alles goed werkt en dat de structuur goed in elkaar zit voor eventuele aanpassingen in de toekomst. Het blijkt vaak dat bedrijven starten met een eigengemaakte website en moeten dan vervolgens met een compleet re-design komen van hun website en dit wil natuurlijk niemand. Al helemaal niet als je een webshop hebt, dan kan je beter een webshop laten maken.

 

De kracht van een goede website

Voor de bezoekers van de website is het belangrijk dat hij makkelijk te navigeren is en logisch in elkaar zit. Ook moet de website er goed uitzien en natuurlijk relevant zijn voor de bezoeker. Op deze manier zorg je ervoor dat het maximale uit je website wordt gehaald, dit zorgt dat in het geval van webshops dat zij meer omzet en verkopen maken. Daarom kan je beter een webshop laten maken, de specialisten weten namelijk al wat verstandig is in het maken van een website en dus voorkom je dat er basis fouten worden gemaakt.

 

De beste optie 

Hoe je het ook wendt of keert, een webshop laten maken is over het algemeen de beste optie. Tenzij je zelf veel ervaring hebt in het maken van websites en je op de hoogte bent van de SEO kant van websites is het dus beter om dit aan een ander uit te besteden. Het is belangrijk om het maken van een website niet te onderschatten ook al lijkt het erg makkelijk!

https://www.customwebsite.nl/webshop-laten-maken/
by | Categories: Webdesign | Tagged: , , | Reacties uitgeschakeld voor Webshop laten maken

Iedereen kan wel enkele online winkels opnoemen, zelfs mensen die nog nooit online iets hebben gekocht kennen Bol.com en Amazon. Hoe wordt jij de nieuwe Coolblue? Uiteraard moet je eerst een webshop beginnen, daarnaast moet je ook leren van de grote namen. Dit zijn de vijf grootste geheimen van de succesvolle online winkels:

 

1. Marketing

Geen enkele webshop is groot geworden zonder marketing en promotie. Bij een goed online winkel platform zoals Shoptrader wordt je snel in Google gevonden dankzij SEO, metadata en keywords, daarnaast moet je niet alleen de webshop beginnen, je moet deze ook onder de aandacht brengen via social media. Zonder marketing is het vrijwel onmogelijk groot te worden.

 

2. Je moet kunnen opschalen

Je kunt op jouw website een paar producten zetten met een PayPal link, maar wat doe je als het gaat lopen? Begin je een nieuwe webshop en ga je een tijdje offline voor werkzaamheden? Je kunt veel beter meteen met een webshop beginnen op basis van een platform die een instap abonnement heeft, met extra opties en abonnementen waarmee je later kunt opschalen. Te veel ondernemers zijn aan succes ten onder gegaan.

 

3. Snel reageren op de markt

Wanneer de vraag verandert moet het aanbod ook aangepast worden. Pin je niet teveel vast op één product of leverancier, zorg dat je snel kunt schakelen. Koop klein in, of zelfs pas na de verkoop voltooid is. Grote voorraden zijn ook een groot risico. Zelfs Apple koopt beperkt in om overschot te voorkomen.

 

4. Zorg voor jouw klanten

Bij een webshop beginnen moet je niet denken aan techniek, maar aan de klant. Daarom is het Shoptrader platform veel slimmer dan een WordPress doe-het-zelf shop. De meeste tijd moet in klantcontact zitten, bereikbaarheid en perfecte afhandeling van orders. De grootste factor in het succes van Coolblue is klanttevredenheid om een voorbeeld te noemen.

 

5. Samenwerken is overleven

Maak afspraken met leveranciers en affiliates, kies een winkel CMS waarin hosting is inbegrepen, laat jouw pakjes door een ervaren pakketdienst bezorgen, koppel jouw resultaten aan de database van je accountant. Als je wilt slagen moet je kunnen delegeren, kies de partners die bij jouw visie passen en groei samen verder.

https://www.shoptrader.nl/webwinkel-beginnen/
by | Categories: Webdesign | Reacties uitgeschakeld voor Een webshop beginnen? Leer van de grote bedrijven!

Wat kost een website laten maken is een vraag die wij vaak horen bij ons webdesign bureau. Ik werk momenteel als een marketing medewerker in een webdesign en marketing bureau. Wij maken verschillende websites en webshops op alle manieren en voor alle soorten mensen en bedrijven. Onze webdesigner krijgt vaak de vraag aan de telefoon wat kost een website. Het is een beetje ingewikkeld om deze vraag te beantwoorden omdat er zoveel verschillende websites gemaakt kunnen worden. Als wij over maatwerk praten betaal je een behoorlijk prijs voor, maar krijg je een uniek mooi website die geen ander bedrijf heeft. Bij maatwerk heb je ook weer andere prijzen hangt af van hoeveel uur werk er in ziet. En dat is soms moeilijk om zomaar in te schatten. Daarnaast heb je ook webwinkels die veel geld kost, omdat ze ook veel werk bevatten.

SiteToGo.nl

Ik werk bij SiteToGo.nl en vertel dus graag wat kost een website laten maken bij ons. Wij hebben 16 jaar ervaring met websites bouwen en zijn heel blij met hoe wij gegroeid zijn. Bij sitetogo kunnen klanten een goedkope website laten maken. We hebben verschillende templates die wij gebruiken. Op die manier wordt jouw website helemaal aangepast met de huisstijl van je eigen bedrijf, logo, foto’s, tekst. Die kost veel minder dan een maatwerk website, maar ziet je top uit. En toch krijgt u super kwaliteit website die responsieve is, en dus volledig prima te zien op elke smart phone of laptop, tablet. Op die manier kunnen de potentiele klanten de website overal zien.

Wat kost een website?

Dus, wat kost een website is geen vraag die je zomaar kunt beantwoorden. Toch kunnen klanten op internet veel informatie vinden en een beetje inschatten wat voor prijs het zou worden. Bovendien is contact opnemen met de webdesign bureau altijd een optie om antwoorden op je vragen te krijgen. Succes!

 

by | Categories: Webdesign | Reacties uitgeschakeld voor Wat kost een website laten maken