Gifgroen.nl
Image default
Wijn

Whiskey glazen als cadeau geven.

Whiskey glazen kunnen voor vrijwel iedere gelegenheid gegeven worden. Uiteraard is dit het perfecte cadeau voor de echte whiskey liefhebber. Wie wil er nou niet drinken uit zo’n prachtig whiskey glas? Naast het feit dat de glazen er prachtig uit zien zitten er nog meer voordelen aan. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, dan kom je al snel uit bij een paar whiskey glazen. Alleen waar moet je nou eigenlijk op letten als je een cadeau zoekt voor een echte liefhebber?

Whiskey glazen cadeau gemaakt van kristalglas.

Op het internet is het aanbod in whiskey glazen niet enorm groot. Je hebt aanbieders die vooral merk glazen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een echt Jack Daniels whiskey glas, maar je hebt ook aanbieders die gewoon glas en kristal glas aanbieden. De Whiskey Glazen Shop werkt uitsluitend met enkel en alleen kristalglas. Als je whiskey glazen als cadeau wil gaan geven dan heeft dit een aantal voordelen:

 

  • Whiskey glazen van kristalglas zijn exclusiever om cadeau te geven.
  • De glazen sprankelen, zodra je ze op tafel zet.
  • Kristalglas kan de temperatuur van de whiskey veel beter regelen.
  • Geurtjes van buitenaf dringen niet naar binnen en mengen zich met de smaak van whiskey.

Whiskey glazen als cadeau met accessoires.

In de Whiskey Glazen Shop verkopen we niet alleen whiskey glazen. We verkopen ook leuke accessoires die je kan combineren met de glazen. Neem bijvoorbeeld onze whiskey stenen. Dit zijn speciale lavastenen die temperatuur kunnen vasthouden. Leg ze even in de vriezer en de stenen worden ijskoud. Deze kou geven ze af aan jouw drankje, zodat je altijd een koud glas whiskey hebt. Je kan de whiskey zo on the rocks drinken, zonder dat het water uit de ijsklontjes gaat mengen met je whiskey. Naast deze accessoires kan je in onze online shop ook terecht om whiskey glazen met karaf aan te schaffen. Je hebt zo een unieke luxe set om cadeau te geven voor de kerst of een verjaardag.

http://www.whiskeyglazenshop.nl/