Gifgroen.nl
Image default
Winkelen

Tabouret Benelux specialist in comfortabele tabourets!

Tabouret Kruk

 

Tabourets van Tabouret Benelux zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en staan voor jarenlang comfortabel zitplezier! Tabouret Benelux verkoopt haar tabourets standaard met twee jaar garantie.

 

Het enorme aanbod van de zogenaamde krukken op wielen maakt het er niet makkelijker op om een juiste keuze te maken. Vaak wordt er gekozen voor de goedkoopste optie zonder dat er bij nagedacht wordt of dit product wel de meest geschikte is, met als gevolg dat de kruk vaak ongebruikt in een hoek komt te staan. Dit is natuurlijke zonde en om dit te voorkomen willen wij u hierbij een aantal handvaten aanreiken om een kruk aan te schaffen die bij u past en waar u vele jaren plezier van heeft.

 

Met de kruk op wielen als basis maken we onderscheidt tussen de tabouret en een kapperskruk. In dit artikel leggen we het accent op de tabouret maar willen in het kort even in gaan op het belangrijkste verschil tussen deze twee producten, namelijk de zitting.

 

Tabouret

Een tabouret heeft veelal een ronde zitting met een vlakke bovenkant. Een kwalitatief goede zitting heeft een dikke foamlaag die zorgt voor een stevige maar comfortabele zit die langdurig en intensief gebruikt kan worden. Enkele tabouret modellen zijn uitgevoerd met zittingen die een gewelfde bovenkant hebben. Deze vormgeving draagt bij aan een vastere zit en voorkomt wegglijden. Erg praktisch als men op de werkplek zich veelvuldig zittend moet verplaatsen. Een tabouret is een kruk die op vele terreinen inzetbaar is en wordt dan ook zowel door veel professionals in winkels, kantoren, kinderdagverblijven, scholen en laboratoria als in huiselijke omgeving gezien als een welkom hulpmiddel.

 

Kapperskruk

De kapperskruk is uitgevoerd met een zadelzitting en is daarom ook wel bekend onder de naam zadelkruk. Deze unieke vormgeving heeft ergonomische eigenschappen die er voor zorgen dat je op een natuurlijke en actieve manier gaat zitten. Deze werkhouding zorgt voor een goede stand van de bekken die doorbloeding van de bovenbenen garandeert. Vooral in het begin zal deze manier van zitten wat onwennig aanvoelen maar dit went vrij snel. Deze gezonde zithouding kan veel onnodige nek en rugklachten voorkomen. De kapperskruk wordt dan ook standaard gebruikt in beroepsgroepen waar men langdurig in dezelfde houding werkzaam is. Hierbij kunt u denken aan kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures en verplegend personeel. Ook in huis is deze kruk op wielen erg praktisch voor mensen die wat moeilijk ter been zijn maar toch bepaalde huishoudelijke taken nog zelfstandig willen verrichten.

 

Tabouret kopen

Waar moet je op letten als je van plan bent een tabouret aan te schaffen? Het belangrijkste is dat uw kruk op de perfecte (werk)hoogte kan worden ingesteld. Zit u niet op de goede hoogte dan kan dit na verloop van tijd lichamelijke klachten veroorzaken. Hiernaast is het van belang dat u de tabouret met de juiste wieltjes uitrust. Stelregel is dat u voor een harde ondergrond zachte wieltjes nodig heeft en voor een zachte ondergrond harde wielen. Het voetkruis van een tabouret is verkrijgbaar in aluminium of kunststof. Dit is een kwestie van smaak en voorkeur al is de aluminium base wat lichter maar beschadigd daarentegen wat sneller als de kunststof uitvoering.

 

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

Tabouret Benelux heeft haar assortiment tabourets met zorg samengesteld. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

http://www.tabouretbenelux.com