Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

De mooiste muurstickers voor een romantische sfeer

Ben je pas gaan samenwonen of getrouwd? Of heb je gewoon zin in een vleugje romantiek in je woning? Met de muurdecoratie van het Stickerparadijs creëer je eenvoudig een liefdevolle sfeer in huis. Misschien kiest je voor het symbool van de liefde of ga je liever voor een tekst die alles zegt. Maar één ding is duidelijk: er hangt romantiek in de lucht!

Symbolen van de liefde

Het ultieme symbool van de liefde is het hart. Bij het Stickerparadijs vind je hartvormige muurdecoratie in verschillende soorten en kleuren. Laat bijvoorbeeld jullie namen deel uitmaken van het hart. Maar ook met een tekst als ‘you and me’ bestaat er geen twijfel aan jullie affectie voor elkaar. Je kunt natuurlijk kiezen voor de kleur van de liefde, rood. Maar de muurstickers van het Stickerparadijs zijn ook verkrijgbaar in veel andere kleuren. Zo past je romantische muurdecoratie mooi bij de rest van het interieur.

Romantische teksten aan de muur

Liefde vind je niet alleen terug in symbolen maar ook in bepaalde teksten. Wij hebben muurteksten in de collectie voor jouw romantische bui. Wedden dat je partner helemaal verrast is als opeens een tekst als ‘I love you’ aan de muur hangt? Maar misschien heb je zelf wel een lieve boodschap in je hoofd zitten waar je partner helemaal van gaat smelten. Wij zetten jouw eigen tekst om in een mooi muursticker. Hiermee laat je echt zien dat je van hem of haar houdt.

Kan jouw woning wel wat romantiek gebruiken? Verspreid dan de liefde met de hartjes of romantische teksten van het Stickerparadijs!

http://www.stickerparadijs.nl