Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Dubbelwandige schoorsteenpijp

Steeds meer mensen willen energiezuinig stoken en daardoor maken de ouderwetse houtkachel en de open haard momenteel een comeback. Huizen en kantoren krijgen weer een gezellige sfeer door het stoken op hout, maar de meeste mensen zijn niet gecharmeerd van de eventuele rook en dampen die vrij kunnen komen. Met een goed rookkanaal is het ook niet nodig om last te hebben van deze ouderwetse kwaaltjes van het stoken op hout. Met een dubbelwandige schoorsteenpijp van HGB-Trading bent u verzekerd van de beste rookafvoer voor de laagste prijs.

 

Dubbelwandige schoorsteenpijp van het beste merk

 

De schoorsteenpijp van HGB-Trading is van het topmerk Warmfire. Bij temperatuurtesten scoort deze pijp verbluffend goed. Deze dubbelwandige schoorsteenpijp voldoet dan ook aan de nieuwste en hoogste veiligheidseisen. Zonder haperen kan dit rookkanaal een constante temperatuur van 600 graden Celsius doorstaan, waar andere pijpen het bij een temperatuur van 450 graden al in de moeilijkheden komen.

 

Zelfs veilig bij schoorsteenbrand

 

Daarnaast is de dubbelwandige schoorsteenpijp van Warmfire extra goed beveiligd bij eventuele schoorsteenbrand of andere blootstelling aan hoge temperaturen. Dat komt door de isolering met een keramische deken, in plaats van de gebruikelijke steenwol. Steenwol gaat namelijk krimpen bij hoge temperaturen en zakt dan naar beneden. Zo gaat de isolerende werking verloren en ontstaat er extra gevaar.

 

Bij HGB-Trading staat veiligheid voorop

 

Zoals u wellicht al merkt staat bij al onze producten veiligheid voorop. Als u een dubbelwandige schoorsteenpijp bij ons koopt, krijgt u alle veiligheidsgaranties mee, die u maar kunt krijgen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan voldoet u zelfs aan alle eisen die verzekeringen stellen. Als u echter geen gekke dingen doet en jaarlijks een vakkundig schoorsteenveger laat langskomen, is de kans dat u de verzekering nodig heeft nihil.

 

Naast veiligheid ook duurzaamheid

 

Door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen. die gebruikt worden voor de schoorsteenpijpen van HGB-Trading. kunt u lekker lang en onbezorgd genieten van veilige luchtafvoer. Het speciale roestvrij staal, RVS 361 L, is zo glad dat corrosie geen kans krijgt. Daarom heeft u ook 25 jaar garantie op de dubbelwandige schoorsteenpijp.

 

Zelf monteren of laten monteren?

 

Op zich zijn de onderdelen zo gemaakt dat u met een beetje kennis van zaken zelfs de dubbelwandige schoorsteenpijp kunt installeren. Daarbij is geen gereedschap nodig, omdat er van speciale sluitingen gebruikt wordt gemaakt. Bij onze medewerkers kunt u altijd terecht voor vragen en advies over de montage. Als u echter zeker wilt zijn van de veiligheid van uw rookafvoersysteem, dan is het echter handig om de dubbelwandige schoorsteenpijp te laten installeren door een van onze vakmensen. Zij kunnen controleren of de andere onderdelen van de schoorsteenpijp in goede conditie zijn en weten precies waar ze alert op moeten zijn.

 

Ergens goedkoper? Geld terug!

 

Misschien klinkt al die veiligheid, kwaliteit en service al duur in uw oren, maar niets is minder waar. Bij HGB-Trading krijgt u bovendien ook nog eens de laagste prijs garantie. Als u binnen drie maanden elders een goedkopere dubbelwandige schoorsteenpijp tegenkomt die aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet, dan krijgt u het teveel bedrag terug.

 

Via internet bestellen of langskomen

 

U kunt de dubbelwandige schoorsteenpijp hier aanschaffen via de webshop en dan heeft u deze binnen 24 uur in huis. Als u liever het product komt afhalen, dan bent u vanzelfsprekend welkom bij onze showroom met magazijn in Velserbroek. Daar kunt u ook terecht om al onze producten te bekijken. Onze medewerkers heten u van harte welkom en staan u graag terzijde.

 

http://www.hgb-trading.nl/rookkanaal-kachelpijp/rvs-dubbelwandig