Een appartement voor alle generaties

aug 17, 2015

Momenteel heeft Kop van Sas verschillende appartementen te koop in Oostende. Wie Oostende zegt denkt onmiddellijk aan de langgerekte stranden, winkelstraten waar iedereen zijn hartje kan ophalen en evenementen de hele zomer door. Maar in Oostende is het ook in de winter aangenaam wonen in tegenstelling tot vele andere plaatsen aan de kust sterft de stad niet uit maar blijft het een aangename stek om te wonen.  Dus ook bij vriestemperaturen zal je je niet snel vervelen.

 

Goedkoop wonen is dat mogelijk in Oostende?

De vastgoedprijzen aan de kust zijn in tegenstelling tot wat doemdenkers al jaren beweren blijven stijgen. Nefast voor niet kapitaalkrachtige gezinnen maar een zegen voor investeerders. De appartementen die Kop van Sas nu te koop heeft in Oostende, op de grens met Bredene brengen hier echter verandering in. Betaalbare appartementen, idyllisch gelegen in het groen en aan het water en budgetvriendelijk. Werkelijk uitzonderlijk voor een appartement in Oostende. Snel zijn is dan ook de boodschap!

 

Waarom Kop van Sas er bovenuit steekt?

De kust veroudert snel hoort men nogal eens. Bredene is echter de snelst groeiende gemeente en Oostende de enige echte stad aan de kust. De appartementen die kop van Sas te koop heeft in Oostende zijn dan ook een geweldige opportuniteit. Je woont aan de Spuikom, dus uit de drukte midden in het groen en watersporten kan je gewoonweg beoefenen op wandelafstand. En toch sta je indien nodig binnen de 10 minuten in het centrum van Oostende en/of Bredene. Veel beter kan je het dus niet treffen.

En dan hebben we het nog geeneens gehad over de kwaliteiten van de appartementen te koop in Oostende zelf. Die zijn zonder meer luxueus en op jouw maat afgewerkt. Een ondergrondse parkeergarage verlost je van elke stress en ook je kinderen kan je zorgeloos laten rond dribbelen want we hebben gekozen om de appartement neer te poten in een autovrij domein. De gemeenschappelijke tuin nodigt bovendien uit tot zomerse barbecues met de buren.

 

Waarom investeren in een appartement in Oostende ?

Een korte wandeling langs de kust leert je al snel dat er heel wat te koop staat in deze streek. De aantrekkelijke panden zijn echter peperduur of heel snel weg en het is dan ook continu uitkijken naar een opportuniteit. Met de appartementen van Kop van Sas te koop in Oostende is er nu zo eentje. Investeren in vastgoed is immers een aantrekkelijke belegging, die fiscaal uitermate interessant is en waar je nog zelf van kan genieten ook. Uiteraard kan je deze appartementen ook op de verhuurmarkt smijten en zo een mooi bijkomend inkomen genereren. 

Of je nu voor jezelf tot de aanschaf van een appartement in Oostende overgaat, voor je ouders of de volgende generatie, Kop van Sas blijft een goede investering. Kijk op onze site en contacteer één van onze adviseurs voor een rondleiding of bijkomende informatie. Je zal versteld staan van de ruimte, het groen en de perfecte ligging tussen Oostende en Bredene.

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/kop-van-sas-bredene-appartementen-te-koop-bij-oostende/

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.