Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Een cinewall als toevoeging aan je interieur

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je woonkamer een luxe uitstraling te geven en om iets meer sfeer in de ruimte te brengen, dan is een cinewall een goed idee. Zo wordt er een soort kleinere muur met een nis voor de huidige muur geplaatst waar de tv in verwerkt kan worden zonder dat de bedrading zichtbaar is, maar er ook een elektrische haard ingebouwd is voor wat extra warmte en sfeer in huis. Daarnaast kun je ervoor kiezen om nog meer nissen in te laten bouwen, wanneer je voor een grotere cinewall kiest om zo spullen neer te kunnen zetten en er een soort smalle kastenwand van te maken. Je kunt alle kanten op met een cinewall en dat maakt deze zo populair.

Een luxe uitstraling in huis

Veel mensen dromen van een haard in huis, omdat dit zo gezellig is, maar willen bijvoorbeeld geen houtkachel door eventuele milieuvervuiling en dan is het leuk om te kiezen voor een cinewall met een sfeerhaard. Deze geeft een hoop sfeer in de woonkamer en je kunt kiezen voor verschillende kleuren en mogelijkheden, zodat je hier een echte blikvanger in de ruimte van kunt maken. Het geeft een luxe en strakke uitstraling en dat zorgt ervoor dat de cinewall in vrijwel iedere ruimte een mooie toevoeging is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om geen televisie in de cinewall te verwerken of om eens te kijken naar andere ontwerpen dan de standaard.

Voor iedere ruimte veel mogelijkheden

Je kunt de cinewall leuk stylen met wat mooie strakke accessoires om de cinewall mooi te houden en je kunt er voor kiezen om de cinewall te voorzien van een mooi behang om hier een echte eyecatcher van de ruimte van te maken. Daarnaast kun je een cinewall op de slaapkamer plaatsen en dat is een keuze die veel gemaakt wordt. Je kunt alle kanten op met deze moderne en mooie toevoeging voor in huis en je kunt het helemaal laten samenstellen op basis van je eigen wensen om er zo een element van te maken dat perfect in het interieur past. Zo kun je kiezen voor een afwerking van hout, tegels of een betonlook, om de cinewall een unieke uitstraling te geven.