Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer: een prachtig alternatief!

Voor vele mensen is een eiken vloer de meest aantrekkelijke vloerbedekking. Al eeuwenlang is de eiken vloer bij menigeen favoriet, en tot op de dag van vandaag nog steeds zeer populair. Eikenhout past in bijna elk interieur en is erg duurzaam in haar onderhoud. Een eiken vloer is zeker iets voor u als u op zoek bent naar een prachtig alternatief op de standaard laminaat-, tapijt- of tegelvloer. In dit artikel vertellen we u meer over de unieke eigenschappen die een eiken vloer met zich meebrengt.

Waarom een eiken vloer?

Eikenhout is ontzettend duurzaam. De levensduur van een eiken vloer is bijvoorbeeld te zien in oude huizen waarin men deze manier van vloerbedekken heeft gebruikt, en waarin de vloer vaak nog in opperste staat verkeerd. Daarnaast is een eiken vloer relatief onderhoudsarm. Uw eiken vloer wordt geolied geleverd, en naast het jaarlijks opnieuw oliën dat u gewoon zelf thuis kunt doen, is stofzuigen en dweilen voldoende om de vloer in optimale conditie te houden.

Verder is een eiken vloer in ieder interieur in te passen, welke smaak of inrichting u ook heeft. Door de vele beschikbare patronen en afwerkingen is er altijd wel een soort eiken vloer die bij u en uw wensen past.

Vele mensen denken dat er door de vele voordelen van een eiken vloer, ook een aardig prijskaartje aanhangt. Bij ons koopt u rechtstreeks vanuit onze eigen productie, zonder tussenkomst van een dealer. Hierdoor kunnen wij onze prijzen scherp houden en is een eiken vloer voor vrijwel ieder budget te realiseren.

U bent overtuigd?

Graag nodigen wij van Bax Houthandel u uit om eens langs te komen in een van onze vestigingen. U kunt onze vloeren bekijken in de showroom en bij vragen staat ons vakkundig personeel uiteraard voor u klaar. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen voordat u bij ons langskomt? Op onze website vindt u een offerteformulier. Vult u deze in, dan ontvangt u binnen enkele werkdagen van ons een op maat gemaakte offerte voor uw eigen eiken vloer.

Ook kunt u op onze website www.baxhouthandel.com meer informatie vinden over onze eiken vloeren. Zo vindt u bijvoorbeeld voorbeelden van verschillende afwerkingen van de vloeren en overzichtelijke prijsindicaties voor uw eigen eiken vloer.