Een haarscherpe XXL poster in je tuin, dat is pas trendy !

jun 1, 2016

Tuinposters zijn de laatste jaren helemaal doorgebroken. Heel wat sites bieden posters aan en een keuze maken is dan ook niet evident. Toch zijn er grote verschillen in kwaliteit, zeker als je een XXL poster wil bestellen. Bij een XXL poster is de drukkwaliteit ontzettend belangrijk, je wil immers toch een haarscherpe afbeelding? Neem geen enkel risico en kijk voor je XXL poster op gartenposter.de, al meer dan 10 jaar de specialist in tuinposters.

Bij gartenposter.de doen ze geen enkel concessie aan de kwaliteit. Of je nu een piepkleine poster wil of een XXL poster wil, altijd is de druk haarscherp en de afwerking onberispelijk. Niet voor niets is gartenposter.de dan ook uitgegroeid tot de referentie in de sector. Met de grootste zorg en met dubbele controle wordt de tuinposter afgewerkt en bij je thuis geleverd. Tot een formaat van 10 x 5 meter kan je op je beide oren slapen, de afdruk zal steeds perfect zijn en fantastisch tot zijn recht komen in je tuin.

 

Bevestigingssystemen voor elke tuin

Niet enkel de XXL poster is van uitmuntende kwaliteit, hetzelfde kan gezegd worden over de bevestigingssystemen. Niet minder dan 10 opties biedt gartenposter.de aan om je tuinposter te monteren. Hout, aluminium of zelfklevend, er zijn heel wat manieren om je XXL poster te presenteren en tot zijn recht te laten komen. Met een garantie van 5 jaar op alle systemen, kan je ook hier gerust zijn. Het monteren is kinderspel!

 

Personaliseer je poster

Online kan je op gartenposter.de meer dan 8000 afbeeldingen vinden waaruit je kan kiezen. Geloof ons maar, dat is enorm. Deze zijn allemaal netjes ondergebracht in overzichtelijke categorieën, wat het makkelijk maakt om je favoriete afbeeldingen te selecteren. Wil je echter een XXL poster met een afbeelding die niemand anders heeft, dan is dat ook perfect mogelijk. Je kan ook je zelf geschoten foto op je XXL tuinposter laten drukken zonder meerkost.

In enkele klikken stuur je je foto door en heb je een unieke XXL poster voor je tuin. Bovendien bepaal je zelf de afmetingen van je poster. Gartenposter.de werkt niet met standaardformaten maar volledig op maat. Tot op de centimeter nauwkeurig kan je jouw XXL poster bestellen, zodat deze steeds optimaal tot zijn recht komt in je tuin.

 

Bestel je XXL poster bij de specialist!

Ontelbare klanten zijn je reeds voorgegaan en hebben hun vertrouwen geschonken aan gartenposter.de. Heel wat referenties en testimonials van klanten kan je dan ook op de site vinden. Ook om inspiratie op te doen kan je op gartenposter.de terecht, je ziet er heel wat voorbeelden en kan zo perfect inschatten wat er allemaal met een XXL poster mogelijk is. Surf vandaag nog naar gartenposter.de, bekijk de mogelijkheden en bestel je XXL poster. Plezier voor jaren gegarandeerd!

 

http://www.gartenposter.de/xxl-poster/
by | Categories: Woning en Tuin | Tagged: , , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.