Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Een HR kachel van HGB-Trading

Goede verwarming is tegenwoordig een onderdeel van zo goed als ieder huishouden in Nederland. Het is tegenwoordig ondenkbaar om de winter door te komen zonder het huis warm te kunnen houden. Vandaar dat verreweg de meeste huishoudens in Nederland een centrale verwarming hebben. Helaas leiden kachels onder de populariteit van de centrale verwarming. Dit is vooral jammer wanneer we ons beseffen dat een HR kachel veel voordelen heeft, ten opzichte van centrale verwarming.

 

Wat is een HR kachel?

 

Een HR kachel is een hoogrendement kachel, of een kachel met een hoog rendement. Dit houdt in dat een dergelijke kachel veel warmte kan leveren voor weinig verbruik. Bij HGB-Trading wordt een kachel alleen aangemerkt als een HR kachel wanneer het rendement ten minste 75% bedraagt. Dat is dus een zeer hoog rendement dat een centrale verwarming kan evenaren.

 

De voordelen van een HR kachel

 

Een HR kachel kan een centrale verwarming dus evenaren op het gebied van puur rendement. Dat is mooi, maar op zich nog geen reden om voor een HR kachel te kiezen in plaats van een centrale verwarming. Daar zijn enkele andere redenen voor.

 

Allereerst is een HR kachel goedkoper in gebruik dan een centrale verwarming. Een HR kachel gebruikt namelijk brandhout, dat goedkoper is dan betalen voor stookkosten. Bovendien gaat, door het hoge rendement van een HR kachel, dat brandhout langer mee. Ten tweede is een HR kachel ook duurzamer dan een centrale verwarming. Brandhout is immers CO2 neutraal, terwijl het verbranden van fossiele brandstoffen voor de centrale verwarming enorm belastend is voor het milieu. De overmatige uitstoting van de CO2, die vrijkomt bij het verbranden van fossiele brandstoffen, versterkt het broeikaseffect en alle nare gevolgen van dien. Ten slotte is een centrale verwarming heel erg gezellig. Het nostalgische uiterlijk en het geluid van knisperend brandhout maakt uw woonkamer net wat knusser. Een HR kachel combineert het beste van vroeger met het beste van de moderne tijd.

 

 

Waarom kiezen voor een HR kachel van HGB-Trading?

 

Als u overtuigd bent van de voordelen van een HR kachel, is het tijd om u te vertellen over de voordelen van HGB-Trading. Wij hebben drie belangrijke voordelen ten opzichte van de concurrentie. Allereerst weet u bij ons zeker dat een HR kachel ook echt een hoog rendement heeft. Een HR kachel heeft bij ons altijd een rendement van 75% of hoger. Ten tweede zorgen wij bij HGB-Trading altijd tussen een gezonde verhouding tussen de prijs en kwaliteit van onze producten. Wij geloven niet dat goede kwaliteit een luxe is die alleen voor de rijken bestaat. Wij geloven dat goede kwaliteit iets is wat iedereen verdient. Daarom proberen wij kwalitatief hoogwaardige producten betaalbaar te houden.

 

Ten slotte heeft HGB-Trading een uitstekende bezorgservice. Al onze producten kunnen naar wens bij u thuis bezorgd worden. Doet u vóór 11 uur een bestelling, dan kan uw aankoop de volgende werkdag al bij u thuis bezorgd worden. Vindt u dat te lang duren, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om zelf naar Velserbroek te komen om uw product af te halen. U mag dus zelf kiezen wat u liever wilt.

 

Wilt u meer informatie over een HR kachel van HGB-Trading, andere producten uit ons uitgebreide assortiment of onze voorwaarden, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels