Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Gordijnen

De mooiste gordijnen

Ik heb een vriend in Amsterdam en een poosje geleden is hij verhuisd naar een nieuwe kamer. Hij had er erg mazzel mee, en de woning werd hem bijna in zijn schoot geworpen. Wat er echter nog aan ontbrak, waren goede gordijnen. Hij sliep dus maandenlang zonder gordijnen, omdat hij simpelweg geen goede kon vinden. Hij zocht werkelijk stad en land af voor een goede maat, de juiste kleur en een zacht prijsje, maar dit kon hij nergens vinden. Hij baalde als een stekker, want het werd per slot van rekening ook steeds vroeger licht. De zon brandde hem dus al vroeg uit zijn bed en hier baalde hij behoorlijk van. Hij was erg teleurgesteld, omdat hij tot nog toe nog geen geschikte gordijnen had kunnen vinden. Hij wilde een kleur vinden die goed bij zijn kamer zou passen, maar dit lukte niet. En dat terwijl hij niet eens van de specifieke eisen heeft. Het is dus goed voor te stellen dat deze vriend het bijltje er bijna bij neer zou leggen. Ik vond het nogal sneu voor hem en besloot daarom eens op internet te gaan kijken voor leuke gordijnen. Ik vond eerst ook niet wat ik zocht. Ik begreep mijn maat dus goed in zijn verslagenheid. Nou ja, ik vond wel wat gordijnen, maar die waren allemaal erg duur. Hij is een arme student en wilde dus niet te diep in de buidel tasten voor kwaliteitsgordijnen. Dat snapte ik natuurlijk ook als geen ander. Ik ben zelf ten slotte ook student geweest en had toen ook geen cent te makken. Op een goede dag vertelde een vriendin van mij dat zij haar gordijnen had aangeschaft via de webshop van Rivington Interiors. Ik had daar werkelijk nog nooit van gehoord. Toch besloot ik eens een kijkje te nemen op deze website. Ik stond werkelijk versteld van het enorme assortiment in prachtige gordijnen. De kwaliteit leek goed en de prijzen waren laag. Dit leek mij de meest perfecte webshop. Ik wist niet hoe snel ik mijn vriend op moest bellen om hem het goede nieuws te vertellen.

Echte gordijnen hoeven niet duur te zijn

Het is een feit dat veel mensen denken dat gordijnen van goede kwaliteit ook erg duur zijn. Ze denken dat ze erg diep in de buidel moeten tasten voor een dergelijke aankoop. Ik kwam erachter dat dit bij Rivington Interiors helemaal niet het geval is. Dit is de webwinkel met een goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn vriend in Amsterdam was ook erg blij met deze vondst. Hij bedankte mij uitgebreid dat ik de link aan hem door had gegeven. Hij nam een kijkje op de site en keek zijn ogen uit. Wat een geweldig groot aanbod in gordijnen, in werkelijk alle kleuren, stoffen en maten. Zo kon hij gelijk uitzoeken welke hij wenste te hebben voor in zijn nieuwe kamer. Hij bestelde prachtige gordijnen van een soort spijkerstof bij deze winkel.

  • De verzendkosten vielen laag uit.
  • De gordijnen werden tegen een zacht prijsje op maat gemaakt.
  • Hij was erg te spreken over de kwaliteit.
  • Het was precies wat hij zocht.
  • De service en de informatieverstrekking waren erg goed.
  • Mijn vriend hoefde geen dief te zijn van zijn eigen portemonnee op deze manier.

 

Kortom, bij Rivington Interiors slaagde hij zeker. Hij vond er precies de items die hij zocht en hij was er erg blij mee. Wilt u graag nog wat meer lezen over deze webshop? Wilt u weten hoe ik er zelf tegen aan kijk? Lees dan even verder in de volgende alinea. Daar zal ik hier dieper op in gaan.

Ik ben dik tevreden; een echte aanrader

Op een goede dag ging ook ik verhuizen naar een nieuw appartement. De vorige eigenaar hiervan had werkelijk alles meegenomen, dus ik moest weer van nul af aan beginnen. Daarom ging ik ook op zoek naar nieuwe gordijnen. Ik had er erg veel nodig, want ik had enorm veel ramen in mijn woning. Daarom besloot ik dat ik ze graag goedkoop wilde aanschaffen, omdat ik niet bereid was om een dief te zijn van mijn eigen portemonnee. Kijk, er zijn natuurlijk legio dure gordijnwinkels, die natuurlijk wel mooi spul hebben… maar daar zijn de prijzen dan ook naar. Ik wilde het liefst kostenbesparend te werk gaan en daarom wilde ik graag goedkope gordijnen hebben. Ik herinnerde het mij nog dat ik mijn vriend in Amsterdam eens de tip had gegeven om even op www.rivingtoninteriors.com te kijken. Ik ging hier toen zelf ook maar heen. Ik wist niet zeker of het ook wat voor mij zou zijn. En wat schetste mijn verbazing? Een enorm groot assortiment en nog steeds ontzettend lage prijzen. Ik had zo’n vermoeden dat de prijs van een gordijn wel eens omhoog gegaan kon zijn, vanwege de inflatie en de crisis. Maar bij deze webwinkel was dit helemaal niet het geval. Ik wist dus niet hoe snel ik een bestelling moest plaatsen. Dit ging heel gemakkelijk. Ik wist precies wat ik wilde: halflange rode gordijnen die zonwerend waren. Op de site zag ik dat een gordijn ook op maat gemaakt kon worden. Ik ben zelf niet zo’n held met de naaimachine, dus ik besloot om van deze service gebruik te maken. Ik hoefde gelukkig helemaal niet lang te wachten totdat mijn bestelling thuis werd bezorgd. Ik ben werkelijk heel tevreden over deze goede service.

http://www.rivingtoninteriors.com/nl/gordijnen.html