Houtlook tegels of keramische tegels kopen? De specialist biedt advies

jul 20, 2017

Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen? Wanneer u kiest voor keramische tegels of houtlook tegels, dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. En dat is fijn, want het leggen van een nieuwe vloer is namelijk nogal een investering waarvan u nog lange tijd wilt kunnen genieten. Door uw keramische tegels aan te schaffen bij een specialist op het gebied van tegels, Kroon Vloeren in Steen, weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit ervan. Ook kunnen zij u alles vertellen over de eigenschappen en het onderhoud van keramische en houtlook tegels. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer er nog lange tijd mooi bij zal liggen.

Met keramische tegels kunt u vele verschillende stijlen creëren

Kent u de kenmerken van keramische tegels al? De mogelijkheden van deze tegels zijn echt eindeloos: u kunt er alles mee. Wanneer u besluit om deze tegels in uw huis te plaatsen kunt u hier namelijk talloze verschillende kanten mee op. Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u talloze verschillende soorten keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.

Houtlook tegels: keramische tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn

Vindt u een houten vloer mooi? Maar wilt u niet al te veel werk hebben aan uw vloer? De specialist biedt een breed aanbod houtlook tegels. Die hebben het uiterlijk van een houten vloer, maar de eigenschappen van een stenen vloer. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, dat blijkt maar weer in de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

by | Categories: Woning en Tuin | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.