Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi veiling voor 3FM Serious request

De 3FM Serious Request actie “Hands Off Our Girls”, een actie in het teken van meisjes en vrouwen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van geweld. Een stille ramp die wereldwijd miljoenen vrouwen treft en beschadigt. 3FM Serious Request 2014 heeft het recordbedrag van 12.380.438,- euro opgebracht voor het Rode Kruis. DJ’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren verlieten na zes dagen het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem. Op het podium aan het bomvolle Houtplein is het totaal ingezamelde bedrag bekend gemaakt.

Vorig jaar was de actie “Let’s clean this shit up” gericht op het tegengaan van kindersterfte door diarree. Wellicht had u het toen al opgemerkt in de media, maar er was één wel heel ludieke actie voor dit mooie doel. NAC Breda, AZALP en Sunspa Benelux bedachten een actie waarbij supporters een thuiswedstrijd van NAC Breda konden toekijken in het stadion. En dan niet vanaf de tribune maar langs het veld in een luxe Jacuzzi!

Tijdens de thuiswedstrijd van NAC Breda tegen Cambuur Leeuwarden konden supporters een bod uitbrengen om de wedstrijd te bekijken vanuit een Jacuzzi. De Jacuzzi gaf ruimte aan drie personen per helft. De bedoeling was dat tijdens de rust een nieuw drietal plaats neemt in het warme bad. Per helft werden drie bubbelbad plaatsen geveild voor het goede doel.

De eigenaar van Azalp, de heer Broeders, vertelde dat het idee van de “veldstoelen” niet meer uniek is, bij een andere voetbalwedstrijd in Zwitserland was dit ook al eens gebeurd, maar het leek hem toch een leuk idee hier een draai aan te geven. Omdat een hele wedstrijd in een hete sauna, een product dat Azalp verkoopt, bijna niet is vol te houden viel de keuze op een Jacuzzi. Hier ontstond de samenwerking met Sunspa Benelux, dé spa bubbelbad specialist in de Benelux.

http://www.sunspabenelux.nl