Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Vakkundig tuinaanleg door uw hovenier

Wanneer u uw tuin opnieuw wilt laten aanleggen is dat een afweging tussen uw wensen en uw budget. De kunst is om met een passend budget een prachtige tuin te krijgen.

Het begint ermee om uw wensen op een rij te zetten. Heeft u voorbeelden van tuinen die u mooi vindt of van geniet? Maak foto’s of haal voorbeelden uit een tuinblad zodat u samen met uw hovenier met een eerste tuinontwerp kunt komen.

Het is handig om uw wensenlijst te overleggen wanneer u die heeft. Deze wensen en tuin ideeën worden vervolgens vertaald naar een tuinontwerp waarmee de structuur van de tuin vorm krijgt. Vanuit dit ontwerp wordt uw droomtuin gecreëerd. Met de kennis en creativiteit van The English Gardener, hovenier te Hilversum, krijgen klanten al 25 jaar een prachtige tuin.

Wanneer u de kosten in de hand wilt houden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor grind en een grotere gazon in plaats van veel bestrating. Maar ook bestrating is er in alle soorten maten en prijzen. Voor het beplantingsplan willen we het hele jaar door zoveel mogelijk kleur in de tuin houden. Dit is meestal een combinatie van groenblijvers en bloeiende planten. Dat wordt naar wens nog verder aangevuld met bollen en zomergoed. Samen met de klant kiezen we geschikte beplanting voor iedere plek in de tuin. Naar wens leggen we beregening, ontwatering en automatische sproei systemen aan. Dan hoeft u zomers niet meer zelf te sproeien.

Kijk voor meer tuin ideeën en tuintips op de site van The English Gardener, al 25 jaar een vertrouwd adres in het Gooi en omstreken.

http://www.englishgardener.nl/