Makelaar in Hilversum, Bussum, Naarden en ’t Gooi maakt gebruik social media

okt 17, 2016

Een makelaar in Hilversum, Bussum, Naarden en ’t Gooi maakt ook gebruik van social media. Zodoende wordt het huizenaanbod verspreidt onder nog meer mensen. Ook helpt de makelaar met de juiste indeling van uw woning. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verlopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites en kan eventueel ook vorm krijgen tot een brochure welke aan de aankopende partij wordt overhandigd. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: ook het opstellen van een taxatierapport is in vertrouwde handen

Het totaalpakket voor de aankoop of verkoop van een woning in Bussum of ’t Gooi kunt u laten regelen door een makelaar. Dorenbos|Rasch Makelaars is als makelaar ook actief in Hilversum en Naarden. Naast begeleiding bij de aankoop of verkoop kan een makelaar ook het laten maken van een taxatierapport verzorgen. Ook het opstellen van een taxatierapport voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek al dan niet met Nationale Hypotheek garantie of waardebepaling ten behoeve van een echtscheidingsconvenant kunnen tot de mogelijkheden behoren. De meeste makelaars beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om taxeren en kunnen bovendien het benodigde rapport opstellen.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

De makelaar in Naarden en Bussum heeft een uitgebreid dienstenpakket. Ook kan de makelaar in ’t Gooi en Hilversum eventueel vastgestelde WOZ-waarde berekenen. Vaak geschiedt dit op geheel vrijblijvende basis. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Wilt u aangifte van successie doen? Dan kan het aanpassen van de WOZ-waarde zeker de moeite waard zijn. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.