Altijd een opgeladen wagen met een New Motion laadpaal

nov 14, 2018

De ultieme laadervaring krijgt u met een New Motion laadpaal. Deze laadpaal voor elektrische wagens is ideaal voor particulieren en bedrijven. Charge Pro is uw installatiepartner voor het laten plaatsen van laadpalen. Bij deze duurzame oplossing is het ook mogelijk om een laadpas aan te vragen, zodat u alleen nog maar hoeft te betalen voor het laden. Daarnaast is er ook een New Motion app beschikbaar, waardoor u toegang heeft tot 64.000 publieke laadpunten. Zo valt uw wagen nooit zonder stroom. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u een prijsofferte voor de New Motion laadpaal? Neem dan snel contact op met Charge Pro.

Laadpalen op maat laten plaatsen

Er zijn heel wat standaardmodellen beschikbaar als u publieke laadpunten wilt installeren. Wilt u liever een laadpaal aangepast aan uw bedrijf? Dan bent u bij Charge Pro aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen toevoegen aan uw laadpaal of wilt u uw laadpunten ondergronds plaatsen? Deze specialist zorgt ervoor dat uw laadpalen voldoen aan al uw wensen. Daarbij zorgt de expert voor alle nodige voorzieningen en goedkeuringen als u laadpalen gaat laten plaatsen. Ook voor de plaatsing zelf komt de expert graag bij u langs. Bent u benieuwd naar uw laadpaal op maat? Maak dan snel een afspraak met Charge Pro.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal?

Wist u dat u als zakelijke gebruiker helemaal geen kosten heeft voor het plaatsen van een laadpaal? Wanneer u minimaal 600 bezoekers per dag bereikt met een gemiddelde laadtijd van dertig minuten, komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Daarbij is het grote voordeel van de New Motion laadpaal dat deze bijna overal geplaatst kan worden. Bent u een particuliere gebruiker? Dan heeft u bij Charge Pro diverse betaalbare mogelijkheden voor een publieke of persoonlijke laadpaal. Vraag snel naar een vrijblijvende prijsofferte voor de exacte prijs voor het plaatsen van een laadpaal.

by | Categories: Zakelijk | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.