Belastingdienst klantenservice

feb 17, 2014

Werkt u als zelfstandige of als particulier? Dan heeft u ongetwijfeld te maken met de belastingdienst. U kunt met de klantenservice van de belastingdienst contact opnemen als u vragen heeft omtrent belastingzaken. In principe is er veel informatie te vinden op de website van de belastingdienst. Op de website van de belastingdienst staat veel vermeld. Zo kunt u informatie vinden over welke formulieren u moet opsturen naar de belastingdienst voor bijv. belastingaangifte. U kunt zelfs de bijbehorende formulieren op de website downloaden.

Belastingdienst klantenservice

Zoals gezegd kunt u voor veel vragen terecht bij de klantenservice van de belastingdienst. Voorbeelden vragen die terecht komen bij de belastingdienst klantenservice zijn:

  • Informatie over de aangifte, boetes en uitstel.
  • Werken bij de belastingdienst (vacatures en stages)
  • Adreswijzigingen

Bovenstaande categorieën staan ook opgesomd op de website zelf. U kan op de website van de belastingdienst teruglezen wanneer en waar u terecht kan als u te maken heeft met één van bovenstaande situaties. Zit u na het lezen van de toelichting toch nog met vragen? Dan kunt u met de belastingdienst contact opnemen.

Contact met de Belastingdienst

Met de belastingdienst klantenservice kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Dit hangt af van uw eigen behoefte. De klantenservice van de belastingdienst hebben medewerkers op verschillende plekken neergezet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De medewerkers van de belastingdienst klantenservice staan op de volgende wijzen voor u klaar:

  • Online hulp. De belastingdienst biedt online hulp aan via Twitter. Hiervoor heeft de klantenservice een speciaal webcare team voor ingezet.
  • Hulp via de Belasting Telefoon
  • Hulp via e-mail of per brief
  • Belastingkantoor. Hiervoor dient u wel eerst een afspraak te maken. Dit kan uiteraard telefonisch.

Heeft u dus vragen, klachten of wensen? Dan kunt u door middel van bovenstaande hulpmiddelen contact opnemen met de klantenservice van de Belastingdienst. Twijfel niet en neem vandaag nog contact op. De belastingdienst staat u graag te woord.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/belastingdienst-contact/

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.