Gifgroen.nl
Image default
Zakelijk

Een erkende dakdekker

Een erkende dakdekker, daar mag je gewoonweg meer van verwachten. Niet alleen een professionele aanpak en specialistische kennis, maar ook maatwerk en goede communicatie.

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf Kewodak is een erkend bedrijf, en hierbij kunt u rekenen op diverse voordelen. Zo is er specialistische kennis in huis en kunnen bedrijven of particulieren kiezen uit een gevarieerd dak aanbod. Van groene daken tot aan witte daken- van bitumen dakbedekking tot aan EPDM; een duurzame oplossing voor het platte dak is altijd te vinden. Kewodak biedt 24/7 service, bijvoorbeeld bij dak lekkage. Een speciaal team staat voor u klaar om dak problemen op te lossen.

Dak stuk? Vernieuwen of niet?

Een vernieuwing van een dak is niet altijd nodig. Wellicht past een dakrenovatie beter bij uw budget en wensen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Ieder dak heeft immers een eigen levensduur. Welk dak heeft nu het meeste onderhoud nodig en waar dient u rekening mee te houden? Wist u dat u bij sommige dakbedekkingssoorten recht heeft op subsidie? En wat dacht u van het nieuwe luchtzuiverende platte dak? Onze dakdekkers helpen u graag bij al uw vragen. Welk dak u ook kiest, bij Kewodak is garantie op het dak en de werkzaamheden vanzelfsprekend.

https://www.kewodak.nl/