Veel mogelijkheden voor een flightcase of waterdichte koffer

sep 11, 2018

Wilt u een specialist inschakelen voor een grote levering waterdichte koffers? Schakel dan Kofferfabriek Gefken in. Van LED verlichting in een koffer tot aan koffers met biometrie en van slimme koffers die in contact staan met een smartphone tot aan flightcases met gps, de mogelijkheden op het gebied van innovaties zijn zeer gevarieerd. Hierdoor trekken de producten nog meer de aandacht tijdens het geven van presentaties. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Voor diverse koffers doet u er goed aan om naar de kofferfabrikant uit Den Haag te gaan. Daar heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Van presentatiekoffers tot aan flightcases en van kunststof koffers tot aan koffers uit de Gefken collectie, door het ruime aanbod is er voor iedere branche een passende uitkomst. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

Bij dé kofferspecialist worden in eigen fabriek koffers gemaakt. Bij deze specialist bent u zeker van een goede service en garantie. Dit betekent dat u niet alleen een koffer of flightcase van uitstekende kwaliteit ontvangt, ook het interieur kunt u volledig op maat samen laten stellen. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

by | Categories: Zakelijk | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.