Gifgroen.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tijdregistratiesysteem: tijdbesparend en makkelijk

Een tijdregistratiesysteem van EasySecure International zorgt ervoor dat de tijdregistratie op een eenvoudige en accurate manier verloopt. Het zorgt ervoor dat alle soorten uren geregistreerd kunnen worden en voor iedere werknemer overzichtelijk weergegeven kunnen worden waardoor alles in één oogopslag duidelijk is. Dit zorgt voor duidelijkheid en zorgt voor transparantie binnen alle lagen van het bedrijf.

De voordelen van een goed systeem

Een goed registratiesysteem, bijvoorbeeld een prikklok van EasySecure International, kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Het zorgt voor een beter overzicht waardoor u inzicht krijgt in hoe efficiënt uw bedrijf functioneert. Daarnaast kunt u ook zien hoeveel uur mensen werken en hoe ze hun tijd besteden. Het goed registreren van deze zaken leidt ook tot een goede basis voor facturatie. De geschreven uren kunnen makkelijk uitgelezen worden en omgezet worden naar de factuur. Voor medewerkers kan een dergelijk systeem als een prikklok ook vertrouwen creëren omdat de aanwezigheid en afwezigheid van medewerkers inzichtelijk gemaakt wordt voor iedereen. Als u te maken heeft met werknemers die graag flexibel willen werken, dan kan een tijdregistratiesysteem een uitkomst bieden. De werknemer kan zijn eigen tijden indelen maar toch aantonen dat ze wel hun uren draaien. Als laatste geeft het u inzicht in het naleven van de arbeidsvoorwaarden en op die manier kunt u bijvoorbeeld burn-outs voorkomen.

Ga vlot van start

Bent u op zoek naar een tijdregistratiesysteem in de vorm van een prikklok, of een ander registratiesysteem? Dan bent u van harte welkom bij EasySecure International. Zij kunnen samen met u naar uw bedrijf kijken om te bepalen welk systeem of welke prikklok het beste bij u en uw bedrijf past. Indien er niet direct een passende oplossing is, kan er een systeem op maat gemaakt worden die aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van de voordelen van een tijdregistratiesysteem.

Gerelateerde artikelen

Kosten incassobureau uitzoeken

Veiligheid op het werk

Met de franchise formules van deze specialist wordt je franchise een succes