Gifgroen.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga voor een specialist met een balenklem van hoogwaardige kwaliteit

Durwen is een bekend Duits merk dat zich richt op de productie van heftruckvoorzetapparatuur. Sinds 1970, ruim 50 jaar dus, zijn zij marktleider op dit gebied. In het ruime bedrijf in het stadje Plaidt werken vele vakmensen die verstand hebben van zaken. De uitkomst bestaat uit enkel machines van de allerhoogste kwaliteit met een uitstekende duurzaamheidsgarantie. Durwen Benelux, gevestigd in Drunen, is officieel dealer van de heftruckvoorzetapparaten van dit merk. Klantenbelang, hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel en dat merkt u als u besluit om uw balenklem bij deze specialist aan te schaffen.

Maak een keuze uit diverse soorten balenklemmen

Weet u al welke balenklem u nodig heeft? Of wilt u eerst een kijkje nemen in het assortiment van deze specialist, voordat u uw keuze maakt? In het laatste geval kunt u alvast kort inzien wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u kiezen voor een draaibare balenklem die 360 graden kan draaien. Deze variant maakt het nóg gemakkelijker om goederen in en af te laden. Ook de PBK ISO II/III/IV klem en de recyclebare PBK ISO I/III/IV klem vindt u hier: exemplaren die gericht zijn op compacte bouwmaten en hier een stabiele constructie voor bieden. Welke keuze u ook maakt; u profiteert altijd een product dat met de grootst mogelijke zorg is geproduceerd. U gaat voor niets minder dan topkwaliteit, dus!

Profiteer van uitstekende service

De specialisten van dit bedrijf zorgen er altijd voor dat u zoveel mogelijk profiteert van uw product en zo min mogelijk onderhouds- of reparatiekosten ondervindt. Dat doen zij door modulair geschroefde componenten toe te voegen aan de producten, die snel en eenvoudig te vervangen bij schade. Dankzij hun ruime magazijn beschikken zij bovendien altijd over de componenten die eventueel vervangen moeten worden. Wilt u ook van deze goede service profiteren? Wacht dan niet langer en bestel direct uw gewenste balenklem. Bij vragen neemt u gerust contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers.

https://www.durwenbenelux.com/