Uw kabels liggen niet langer meer over de werkvloer door kabelmanagement

nov 3, 2017

Rondslingerende kabels wilt u uiteraard voorkomen. Het oogt rommelig en vormt struikelgevaar. Kiest u voor producten van Bowerkt? Dan weet u zeker dat u binnen de kortste keren profiteert van vele voordelen. Het kabelmanagement op uw kantoor is tot in de puntjes geregeld. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt het ook het nodige overzicht voor ICT-medewerkers. Daarnaast wordt het schoonmaken voor de facilitaire dienst eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team zijn overzichtelijk en stralen rust en professionaliteit uit. Heeft u het kabelmanagement op kantoor geregeld, maar ervaart u geluidsoverlast? Ook dit is binnen no-time geregeld. Akoestiek verbeteren op kantoor kan met zogenoemde akoestiek-wanden of kies voor planten in een kantoortuin. Zo creëert u een prettig werkklimaat. 

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van kabelmanagement op uw kantoor?

Er zijn vele mogelijkheden voor goed kabelmanagement op kantoor. Heeft u er al over nagedacht? Geen draden meer in de knoop. Maar kabels, data-aansluitingen, voedingen en draden, netjes weggewerkt. Klinkt dat niet geweldig? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Geluidsoverlast is niet langer meer een ergernis zodra u de akoestiek laat verbeteren op kantoor

Luidruchtige collega’s? Draaiende apparaten zoals printers en scanners? Zodra u vaak op kantoor bent weet u als geen ander dat geluidsoverlast vervelend kan zijn. Geluidsoverlast komt regelmatig voor. Of er nu veel gebeld wordt door de afdeling of dat er regelmatig grote documenten geprint worden door een printer. Geluiden komen in tal van vormen op de werkvloer voor en worden vaak als storend ervaren. Dit leidt vervolgens tot diverse ergernissen binnen het team en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door de akoestiek te verbeteren creëert u een prettig werkklimaat én reduceert u de overlast op kantoor. Door dit te combineren met kabelmanagement op kantoor ziet de ruimte er ook nog eens netjes uit! 

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.