Gifgroen.nl
Image default
Aanbiedingen

M&C Cilinder voor de beste cilindersloten

M&C Cilinder

Om inbrekers snel af te kunnen zijn, moet je natuurlijk mee gaan in de tijd. We hebben het dan vooral over de sloten die je in de deur hebt want inbrekers worden natuurlijk steeds slimmer en zullen steeds nieuwe technieken bedenken om de deur open te kunnen breken en vervolgens jouw kostbare spullen te stelen. Dat is niet alleen ontzettend vervelend, maar kan ook nog eens psychisch een hoop schade bij iemand aanrichten. Met die reden is een goed slot dus absoluut de moeite waard om tijd en energie in te steken. We laten je zien welke sloten op dit moment het beste zijn.

Sloten met een m&c cilinder

Op dit moment zijn de m&c cilindersloten jouw beste manier om inbrekers buiten de deur te houden. Deze sloten werken namelijk met een speciaal cilinder. In deze cilinder vind je allemaal kleine stiftjes die zich om de sleutel heen buigen. Wanneer je de sleutel in het slot duwt, komt deze in het cilinder terecht. De m&c cilinder zitten dus vol met deze stiftjes en wanneer de sleutel er in komt, moeten deze stiftjes precies in de juiste houding komen alvorens het slot open kan. Wanneer er een andere sleutel in wordt gestoken, is het dus zo dat de sleutel er wel in past, maar dat hij niet open kan draaien. Wanneer de stiftjes wel in de juiste houding staan, kan het slot dus gedraaid worden en kun je op die manier de deur openen. Dit maakt het dus onmogelijk om met andere gereedschappen of sleutels de deur te openen. Toch is dat niet altijd voldoende.

Mc cilindersloten met kerntrekbeveiliging

Tegenwoordig gebruiken inbrekers nieuwe technieken om de deur open te breken en dan dus ook de mc cilindersloten. De techniek die daarvoor gebruikt wordt heet kerntrekken. De inbreker draait met een boormachine een gat in de cilinder en duwt hier vervolgens een schroef in. Vervolgens wordt de schroef er met een koevoet uitgetrokken en kan de deur alsnog geopend worden. Een slot met kerntrekbeveiliging werkt anders. Er zit een stalen brug om de cilinder waardoor het niet zomaar mogelijk is om hier een schroef in te draaien met een boormachine. Op die manier is de deur en daarmee dus de woning voldoende beschermt tegen inbrekers. Al met al is het dus belangrijk om bij te blijven wat betreft sloten. M&C cilindersloten met kerntrekbeveiliging zijn nu de beste manier.

https://mc-cilinder.nl