Gifgroen.nl
Image default
Adverteren

Whiskey glazen vullen met ijskoude whisky stenen.

Drink jij altijd whisky “on the rocks”? Whiskey glazen vullen met ijskoude whisky stenen is helemaal geen gek idee. Normaal gesproken heb je een paar glazen die vul je met ijsblokjes. Lekker makkelijk want ijs kan je altijd maken. Alleen ik loop regelmatig tegen het probleem aan dat het ijs net op is. Whisky stenen leg je even een uurtje in de vriezer en je drankje wordt ijskoud. Nog een nadeel van ijsklontjes is dat ze gaan smelten. Vooral bij warm weer loopt er al snel een dun straaltje water in je glas. Het gevolg? Jouw dure whisky krijgt een water bijsmaak. Het kan dus slim zijn om naast een paar whiskey glazen ook een paar stenen mee te bestellen.

Ontdek de whiskey glazen collectie.

In de Whiskey Glazen Shop kom je niet alleen whisky stenen tegen, maar ook nog whiskey glazen. De collectie is absoluut bijzonder te noemen en zijn uniek in hun soort. Als één van de weinige winkels verkopen we enkel en alleen whiskey glazen. Dit is uniek te noemen want in de standaard doorsnede winkel kom je al bijna geen whisky glas tegen. Laat staan een complete collectie met alleen whiskey glazen. Naast de glazen worden er dus ook whisky stenen verkocht. Deze stenen zijn eventueel ook alleen los te bestellen.

Bestel jouw whiskey glazen online en ontvang ze binnen 24 uur in huis.

Kan je niet wachten tot jouw whiskey glazen in huis zijn? Geen probleem want je kan ze binnen 24 uur al in huis verwachten. Wacht gewoon niet langer en plaats jouw bestelling online. Voor je het weet heb je een uniek paar glazen in huis en kan je extra van je whisky genieten. Vergeet vooral niet om de stenen mee te spelen om de zomermaanden mee door te komen. Of gewoon als je liever whisky “on the rocks” drinkt.

   

http://www.whiskeyglazenshop.nl