Gifgroen.nl
Image default
Gezondheid

Abortuskliniek Bloemenhove helpt bij ongewenste zwangerschap

Ben je ongewenst zwanger? Misschien overweeg je dan wel om de zwangerschap te beëindigen. De specialisten van kliniek Bloemenhove vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Professionele begeleiding bij Beahuis & Bloemenhovekliniek

Kliniek Bloemenhove is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Al sinds 1971 helpen we vrouwen bij zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. We werken met verschillende behandelingen, waaronder zuigcurettage of instrumentele abortus. Welke behandeling voor jou van toepassing is, hangt af van de lengte van je zwangerschap. Bij Beahuis & Bloemenhovekliniek word je altijd liefdevol opgevangen door onze artsen en verpleegkundigen. We weten dat je door een moeilijke tijd gaat. En wij zijn er om je daar doorheen te helpen.

Praktische informatie over de behandeling

Een ongewenste zwangerschap brengt veel emoties met zich mee. Want hoe moet je nu verder? Ga je het houden of besluit je toch om het weg te laten halen? Daarnaast zitten vrouwen die ongewenst zwanger zijn vaak met praktische vragen. Tot hoeveel weken in de zwangerschap kun je een behandeling krijgen? En is er misschien een wachtlijst waar je rekening mee moet houden? Op onze website vind je antwoord op al deze vragen.

Bereikbaarheid
Bij Beahuis & Bloemenhovekliniek plan je gemakkelijk online een afspraak in. Als je liever telefonisch een afspraak maakt, dan kun je bellen met +31 23 528 98 90. Voor het intakegesprek word je uitgenodigd bij abortuskliniek Den Haag. Onze kliniek is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. We hebben zelfs afspraken gemaakt met hotels in de omgeving. Zo heb je na de behandeling even de rust en de tijd om bij te komen.

http://www.bloemenhove.nl