Gifgroen.nl
Image default
Banen en opleidingen

Financieel business partner

Financieel business partner

Mooi werk, figuurlijk organisaties financieel lopen? Kies dan nu voor de grootste stad van Nederland!

Financiële analyses, prognoses en scenario’s ; hoe complexer hoe beter, wat jou betreft. voor volwassene bedrijven, instellingen, overheidsinstanties… en nu eventueel voor de grootste stad van Nederland? met al je intellectuele vermogens meteen impact fabriceren op het leven van tienduizenden gemeenschap? prettige bijkomstigheid : een uitstekende balans tussen werk en privé? zet de stap naar financieel business medestander van de gemeente Amsterdam!

Ben jij een van onze nieuwe financieel business partner?

De departement financieel raadgeving is in transitie. De functie van financieel adviseur verandert in financieel business partner. Of s”, , want we afzoeken meer mensen met jouw kwaliteiten. En het roer gaat echt om. Van controles en rapportages erna, gaan we naar gidsen vooraf. Je wordt aan het prille aanvang van een tactisch groepsactiviteit uitgenodigd aan directietafels. Adviseert als sparringpartner over de financiële impact van miljoenenprojecten en beleidsontwikkelingen. Veel meer op data gebaseerd dan op veronderstellingen. Ook bij de digitaliseringsslag die we daarvoor moet lepelen, rekenen we op je inhoudelijke inbreng.

Wat vervaardiging jou een succesvolle economisch business partner?

In de eerste ruimte ; de manier waarop je communiceert, ook met niet-financials. In begrijpelijke taal, rekening houdend met standpunten en belangen van anderen. En door cijfers te communiceren in inzichtelijke verhalen. Pas dan kun je besluitvorming beïnvloeden. Daarvoor zul je ook weerstand moet overwinnen. Zelfs dwars moet liggen. Maar dat is jou met al je tact en inlevingsvermogen wel toevertrouwd. Overigens ben je een voorbeeld voor collega’s die nog niet voor elk probleem oplossingen kunnen aandragen ; daag ze gerust uit om uit hun comfortzone te komen. Door zelf de lat hoog te leggen, laat je je hele team groeien. Vereiste is natuurlijk wel dat je excelleert in financiële vakbekwaamheid.

Die heb je opgedaan dankzij:

Een wo-opleiding in een relevante vaarroute als bedrijfseconomie of bestuurskunde. Minimaal drie jaar ervaring met het aansturen van complexe financiële projecten in het kader van beleidsrealisatie. Minimaal drie jaar ervaring in het formuleren van financiële adviezen op strategisch en strategisch niveau.

Wat bieden we je?

Werken voor de administratief district amsterdam, betekent warde bijvoegen aan een stad van internationale allure, volop in ontwikkeling, met meer dan 850. 000 eigenzinnige inwoners. Maar ook ; werken met 14. 000 sociaal betrokken collega’s die hun uiterste best doen onze mooie hoofdstad toegankelijk, uitnodigend en gezondheidsbevorderend te houden. Tezamen, in goede harmonie. En liefst binnenkort ook met jou als economisch business bestand.

Waar kun je nog meer op schatten?

Een bruto maandsalaris tussen € 4. 194, – en € 5. 756, – ( schelp 12 ). flexibele werktijden. vijf dagen werken of bijvoorbeeld vier keer natuurlijk getal uur? vroeger of zometeen beginnen? thuiswerken? in goed beraad is veel mogelijk. het individueel keuzebudget ; een vrij besteedbaar begroting dat je kunt toelaten uitbetalen of waarmee je extra verlof kunt opnemen. je vakantiegeld en je eindejaarsuitkering zijn hierbij inbegrepen. pensioenopbouw in het abp-pensioenfonds. uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals vakspecialistische opleidingen, officetrainingen en mindfulness. een maandelijkse bijdrage aan je zorgverzekering. kom ons dienen!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-voor.html