Gifgroen.nl
Image default
Beauty en verzorging

Wat doen de rijken?

Er zijn van die typische dingen die je je alleen bij de rijken onder ons voor kunt stellen. We gaan voor jou even een paar dingen op een rijtje zetten waar je nu misschien alleen nog maar kunt dromen. Maar goed, wie weet wat de toekomst brengt.

 

Auto

 

De droom van elke man, een hele mooie auto. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten en maten dure auto’s. Zo kennen we allemaal de Duitse toppers zoals Audi, Mercedes, Porsche en BMW. Dit zijn natuurlijk prachtige wagens maar het kan zeker nog duurder. Denk aan dure sportwagens zoals Lamborghini, Aston Martin en Ferrari. De Ferrari zal wel de grootste droom zijn van mensen. Wil je iets comfortabeler reizen dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een Bentley of Rolls-Royce.

 

Huis

 

Woon je in dat flat en kijk je weleens met afgunst naar de kasten van huizen van onze BN’ers of misschien zelfs de Hollywoodsterren? Dat is niet zo gek. Huizen waar alles op en aan zit en je zelfs in zou kunnen verdwalen wanneer je van de keuken naar de slaapkamer loopt. Natuurlijk is het niet realistisch om te denken dat je daar gaat wonen maar wat is het toch heerlijk om over te dagdromen.

 

Cosmetische ingrepen

 

Je hoort het vooral bij de rijken, vrouwen die even een borstvergroting of een liposuctie laten doen. Voorlopig zullen wij gewoon nog er hard tegenaan moeten gaan in de sportschool om ons droomfiguurtje te bereiken.

 

Gadgets

 

Voor ons is onze normale smartphone toch al een prima gadget. Voor de rijken ligt dat toch net even anders. Het allerduurste mobieltje verkrijgbaar is op dit moment een met diamanten belegde Motorola van € 35.000. Je zou er ook nog voor kunnen kiezen om een gouden MacBook aan te schaffen voor het mooie bedrag van € 25.000,-. Een flinke duit maar dan heb je ook wat.

 

https://faceland.nl/