Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Geef lederen kleding of schoenen een tweede leven!

Lederen kleding en schoenen kun je wanneer je erop uit bent gekeken altijd nog een andere kleur geven. Denk bijvoorbeeld aan: sneakers die je een ander kleurtje kunt geven. Dat kan geweldig met angelus leerverf.

Wil je zelf graag leer verven, maar je weet niet welke verf geschikt is? Angelus leerverf is de beste verf voor lederen oppervlakten. Wanneer je suède leer wil verven, kan je de speciale suède leerverf van Angelus gebruiken. Suède gedraagt zich anders dan regulier leder, daarom is er speciale suèdeverf nodig.

Angelus leerverf is de verf voor lederen oppervlakten van de hoogste kwaliteit. De verf is flexibel en breekt niet. Ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld schoenen, waarbij de flexibiliteit van de verf van essentieel belang is. De verf is ook erg kleurvast en verbleekt dus niet in het zonlicht. De verf is daarbij krasbestendig. Je kan er jaren mee vooruit.

Door de flexibiliteit van Angelus leerverf kun je bijvoorbeeld je schoenen er mee verven. De leerverf is op basis van acryl en dringt diep tot in de stof door. Hierdoor kan het jaren mee. De verf hecht uitstekend op de gladde lederen oppervlakten en is eenvoudig in gebruik. Daarbij heeft de verf als kenmerk dat het watervast is en zelfs krasbestendig. Al deze kenmerken getuigen van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Angelus is dan ook voor iedereen de juiste keuze. De verf is verkrijgbaar in de normale kleuren en daarnaast ook de typische neonkleuren. De toepassingen zijn vrijwel eindeloos.

Wanneer je op een vrijde dag nog een projectje wil aangaan, kun je eens je oude schoenen opknappen en een tweede leven geven. Kijk op Leerverfshop.nl voor het complete aanbod van Angelus: zowel de reguliere als de suèdevariant. Leerverfshop.nl heeft alle kleuren in verschillende hoeveelheden in het assortiment: 29,5 of 115 ml. De kleinere variant is verkrijgbaar vanaf € 5,95.