Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Heeft je website een update nodig?

Veel mensen hebben jaren geleden een website laten bouwen en daar doen ze het nog steeds mee. Maar als je kritisch naar je website kijkt dan kom je misschien tot de conclusie dat een update wel een goed idee is. Of misschien moet er zelfs een compleet nieuwe website worden gebouwd voor een frisse sart. Feit is dat ieder bedrijf en iedere organisatie vroeg of laat de huisstijl aanpast, al is het maar summier. Doe je dat niet dan wordt het al snel oubollig, of je merk moet wel heel sterk zijn zoals Albert Heijn, NS of Heineken. Maar voor de meesten onder ons geldt dat principe niet.

Update de teksten op je website

Niet alleen de uitstraling van je website verdient je aandacht. Dat geldt ook voor de teksten die op je site staan. Zijn die nog wel actueel en bieden ze meerwaarde aan je website? Je kunt webteksten laten schrijven door een ervaren tekstbureau als je hier zelf niet bedreven in bent. Kijk dus nog eens kritisch naar de teksten die nu op je website staan. Zijn ze pakkend, prettig leesbaar en foutloos? Geven ze je website de juiste uitstraling en dragen ze de boodschap uit die je wilt overbrengen? Als dit niet of niet meer het geval is dan wordt het tijd voor een update.

Zorg dat je teksten meer doen dan informeren

De teksten op je website zijn er in de eerste plaats om bezoekers te informeren over je diensten of producten of de boodschap die je wilt overbrengen. Maar natuurlijk wil je ook nog zaken doen. Dus zorg ervoor dat je website teksten ervoor zorgen dat je website goed scoort bij zoekmachines. Dit bereik je door de juiste zoekwoorden in je teksten te verwerken of te laten verwerken. Zoekwoorden die van toepassing zijn op jouw bedrijf of organisatie zorgen ervoor dat je site goed wordt gevonden door zoekmachines. En dan heb je je doel dus bereikt. Als je het lastig vindt om zelf teksten te schrijven voor je website dan kun je hiervoor een beroep doen op een professionele tekstschrijver.

Blijf actueel met blogs en nieuwsberichten

Als je website weer helemaal up to date is en voorzien van een frisse nieuwe look dan ben je er nog niet. De grootste klus is weliswaar achter de rug, maar het is belangrijk om het succes vast te houden. Zet dus regelmatig een actueel blog of een nieuwsbericht op je website. Ook hiervoor kun je een beroep doen op een ervaren tekstschrijver. Door je website te voorzien van actuele content kun je ervoor zorgen dat hij goed blijft scoren bij de zoekmachines zoals Google.

https://www.textmakelaar.nl/