Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Onekappers

Als je haren goed zitten, dan zitten daar veel voordelen aan. Het grootste voorbeeld is misschien wel de zekerheid die je afdwingt. Immers, je weet gewoon dat je haren perfect zitten en dat straal je uit, waardoor het allemaal net iets lekkerder loopt.

Sowieso is het aan te raden om je haren regelmatig door een professional te laten verzorgen.

Gun jezelf dat en loop eens binnen in onze kapsalon in Delft. Je bent het echt waard!

 

Professioneel, advies en service

Omdat haren zo belangrijk zijn in ons leven en we allemaal goed voor de dag willen komen, is het raadzaam er ook de nodige aandacht aan te besteden. Dit houdt in dat een goede verzorging van essentieel belang is voor je haren. Win advies in, want niet alle haren zijn hetzelfde, en laat het door een professional met de juiste producten tijdig verzorgen.

 

Terwijl wij die taak op ons nemen, zit jij heerlijk ontspannen in een stoel. Misschien geniet je wel van onze koffie en klets je er vrolijk op los. Jij mag het invullen. Zelfs als je tijdens het verzorgen jouw jaren liever een tijdschrift doorbladerd is dat prima.

 

Het kost allemaal relatief weinig tijd, maar het levert je dus wel veel op. Niet voor niets dat bij ons alles om jou draait.

 

One – Kapsalon Delft

 

Of het nu om het knippen van je haren gaat, het kleuren of het enkel het in model brengen van jouw haardos. Het kan allemaal. Schroom dus niet en gun jezelf dat moment. Je haren verdienen het om goed verzorgt te worden.

Misschien wil je, na jaren hetzelfde kapsel gedragen te hebben, wel eens een keer totaal iets anders.

Van ons mag je verwachten dat wij weten wat we doen. Wij zijn in staat om een persoonlijk advies te geven.

Twijfel je over een kleurtje dat je wilt aanbrengen of misschien dat nieuwe model dat je in gedachte hebt. Vraag het ons. We geven je dat advies met liefde. We willen immers dat jij tevreden de deur achter je sluit, maar ook dat je hem weken later weer opent voor een nieuwe afspraak.

 

Afspraken zijn online en telefonisch te maken. Uiteraard kun je ook even langskomen.

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar goede schuldhulp in Enschede?

Wees creatief met je meubels

Wat te doen bij verveling