Gifgroen.nl
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau met een bijzondere mededeling

Een gepersonaliseerd cadeau is de perfecte oplossing als je iemand iets op een bijzondere manier wilt laten weten. Ga je bijvoorbeeld binnenkort trouwen en wil je deze persoon als getuige vragen? Ben je zwanger? Of wil je gewoon iemand vertellen hoeveel je hem of haar waardeert? Dan is een gepersonaliseerd cadeau natuurlijk een uitstekend idee.

 

Wil je mijn getuige zijn?

 

Vol trots vertellen jullie over de naderende bruiloft. Ondertussen kijk je reikhalzend uit naar het moment dat je jouw dierbaren kunt vragen of zij getuige willen zijn. Dit moet natuurlijk een bijzonder moment zijn. “Wil je mijn getuige zijn?’ is natuurlijk een eenvoudige vraag, maar hoe ga je dit precies verwoorden? Met een brief, een mooi gedicht, een klein cadeautje of een kaart? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Een gepersonaliseerd cadeau biedt in de meeste gevallen de oplossing. Kies voor iets wat de getuige kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een wijn- of bierglas. Laat deze graveren met een persoonlijke tekst en geniet van de reacties.

 

Do not refill untill…

 

Ben je zwanger en wil je dit op een bijzondere wijze kenbaar maken aan de wereld? Ben jij een ware wijnliefhebber en zal het mensen direct opvallen als je een wijntje afslaat? Dan kan jij deze dingen op creatieve wijze met elkaar combineren. Kies voor een gepersonaliseerd cadeau en laat een wijnglas met de volgende tekst graveren: ‘Do not refill untill…’ en gebruik dan de uitgerekende maand om de tekst compleet te maken. Een originele en leuke manier om jouw zwangerschap kenbaar te maken aan de wereld.

 

Gepersonaliseerd cadeau voor het vieren van een jubileum

 

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar getrouwd? Of kennen jullie elkaar al heel wat jaren? Dan is het hoog tijd voor een feestje! Daar hoort natuurlijk een gezellige dag met z’n tweeën bij, maar ook cadeaus mogen zeker niet vergeten worden. Maar wat geef je dan?

 

Natuurlijk wil je een gevoelige snaar raken met jouw cadeau. Daarom is een gepersonaliseerd cadeau dan ook een goed idee. Ontwerp een lieve of betekenisvolle boodschap en laat deze op een product naar keuze graveren. Gegarandeerd een groot succes!

Kort maar krachtig

 

Bedenk wel goed dat een gepersonaliseerd cadeau over een niet al te lange tekst mag beschikken. Ten eerste zal dit natuurlijk moeilijk te plaatsen zijn, maar hierdoor wordt de boodschap ook minder krachtig. Probeer jouw tekst daarom zo kort mogelijk te houden. Het effect zal dan veel groter zijn.

http://gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/

Gerelateerde artikelen

De mooiste kerstpakketten van 2018

Rubik’s Cube Challenge krijgt een nieuwe voorsprong

Google Play Store betalen met iDEAL