Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

De goedkoopste opslag in Nijmegen en omstreken

De beste Opslag Nijmegen voorziet mensen al jaren van opslagruimte en is helemaal niet duur. Onze opslag is voor lange termijn en korte termijn, en is maandelijks opzegbaar, of te verlengen. Bij ons zijn je spullen veilig en verzekerd tegen diefstal en hebben wij een uniek systeem voor verhuizing. En hebben we een snelle service zo kunt u binnen 2 uur al gebruik maken van een opslagruimte van ons. En hebben genoeg voertuigen tot onze beschikking om ook vrijwel al uw transport te kunnen regelen.  

Waarom kiezen voor opslag bij ons?

Onze service is snel en je kunt bij ons binnen 2 uur een opslagruimte krijgen, om je zo te ontlasten van de zorge dat je op korte termijn  een opslagruimte moet fiksen. Bij ons heb je dan ook geen vergunning nodig dat hebben wij allemaal al geregeld. Daarnaast zijn bij ons je spullen ook veilig en verzekerd, en zijn al onze opslagruimtes voorzien van alarm en camera. En is het park voorzien van hekken en heeft u een eigen code voor de opslagbox. 

Opslag bij verhuizing 

Wij bieden naast een goedkope opslag ook verhuisdozen en verzorgen het transport van de dozen. Zo zijn onze verhuisdozen stevig en en passen er wel 30 in een opslagbox. We hebben overal rekening mee gehouden, en de maten aangepast aan de vrachtwagens. Om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte. Op onze site kunt u ook uitrekenen hoeveel boxen u ongeveer nodig zult gaan hebben. Bij een grote order is transport dan ook gratis. Daarnaast leveren wij ook mobiele opslag waarbij we een wagentje leveren waar zeker 15 dozen op passen, en deze kun je afsluiten. Het enige wat u hoeft te doen is hem aan straat te zetten en wij halen hem dan op. Zo hoeft u niet thuis te zijn en zullen wij je spullen afzetten bij het gewenste adres .