Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

De vele voordelen van machinaal straten

Het bestraten van een weg is niet langer een fysiek zware klus met de machines van Road Paving Systems. Deze specialist biedt unieke machines die machinaal straten mogelijk maken. Dit heeft diverse voordelen. Ten eerste is het een arbovriendelijke manier van werken. U of uw medewerkers hoeven niet meer op uw knieën om een straat te liggen. Dit scheelt erg in de fysieke belasting. De machine is in staat om een straat van één tot zes meter breed te bestraten, inclusief randafwerking. Een bijkomend voordeel hiervan is de snelheid van de machine. Machinaal straten is een stuk sneller dan een weg bestraten met de hand, dit stelt u in staat om een hogere productie te realiseren. Hecht u veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Overweeg dan eens de RoadPrinter Eco van deze specialist. Dit is een milieuvriendelijke machine zonder uitstoot. Overweeg ook eens de toonaangevende machines van Road Paving Systems en verbeter uw productiviteit én gezondheid.  

Milieuvriendelijk straten met de machines van deze specialist

De RoadPrinter Eco is een toonaangevende machine in de wereld van het bestraten. Het stelt u in staat om op een milieuvriendelijke wijze machinaal te straten. Deze specifieke machine heeft diverse voordelen:

  • Deze machine is volledig milieuvriendelijk doordat deze 100% elektrisch is. Hierdoor heeft u geen brandstof nodig, ook dit scheelt in de kosten.
  • Geen geluidsoverlast door de stille Lithium-Ion accu.
  • Deze machine heeft geen loshangende kabels, waardoor u geen struikelgevaar vormt voor uzelf of uw omgeving.
  • Een vier keer sterkere bestrating dan de normale RoadPrinter.
  • De motorisering en de besturing zijn naadloos op elkaar afgestemd, hierdoor heeft u minder last van storingen.
  • Een drie keer snellere transportstand dan de originele RoadPrinter. U voltooit uw project dus een stuk sneller.
  • De machine is niet onderhoudsgevoelig door de sterke constructie.

Profiteer van de voordelen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van machinaal straten met de RoadPrinter Eco? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Road Paving Systems. Zij vertellen u graag meer over het bestraten met een machine.

Gerelateerde artikelen

Wanneer moet ik een specialist bellen

Ruitersportzaak gezocht!

Zelf AdWords campagnes opzetten?