Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Drainage mortel zorgt voor een stabiele laag onder uw bestrating

Als u bestrating aanlegt, is het niet alleen belangrijk dat dit recht gebeurt. De afwatering is ook een belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden. Anders vormen zich plassen op de tegels, wat zeker bij zware buien voor overlast kan zorgen. Ook kan dit er ’s winters met vrieskou voor zorgen dat stenen kapotvriezen. Daarom is het verstandig om tussen het zandbed en de bestrating een laag drainage mortel aan te brengen. Op die manier zorgt u namelijk voor een stevige onderlaag die tegelijkertijd water goed weg laat lopen. Deze mortelsoort bestaat namelijk uit een mix van fijne split en cement die uitstekende waterdoorlatende eigenschappen heeft, zonder daarbij in te leveren op stabiliteit. Hierdoor is het optimaal om te gebruiken bij de aanleg van een terras, tuinpad of ander straatwerk.

Bestel uw mortel bij een specialist die met u meedenkt

Uiteraard heeft drainage mortel nog veel meer toepassingen. Daarom is het begrijpelijk dat u dit mortelproduct wilt bestellen voor uw project. U doet dit heel eenvoudig bij Multi Mortel Brabant. Bij deze expert kunt u zowel online als telefonisch exact de hoeveelheid die u nodig heeft bestellen. Hierdoor houdt u achteraf geen mortel over en zit u ook niet met een tekort. Twijfelt u of u de benodigde hoeveelheid wel juist heeft berekend? Dan is het een goed idee om 10% extra te bestellen, zodat u een kleine marge heeft. Hiervoor hoeft u niet opnieuw een berekening te maken, maar vinkt u eenvoudig een optie aan op het bestelformulier. Eenvoudiger bestellen kan bijna niet!

Kies voor kwaliteit

Als u voor de drainage mortel van Multi Mortel Brabant gaat, maakt u een verstandige keuze. Niet alleen vanwege de eenvoudige manier van bestellen, maar ook omdat dit bedrijf uitstekende kwaliteit levert. Daarnaast kunnen de experts u uitstekend van advies voorzien, wanneer u dit nodig heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf en u wordt zeker goed geholpen.

https://www.multimortelbrabant.nl/