Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Steeds meer mensen kiezen voor een sfeerhaard in huis

Het is een feit dat steeds meer mensen kiezen voor een sfeerhaard, maar wat is nou de reden dat zij kiezen voor bijvoorbeeld een elektrische sfeerhaard? En voor wat voor soort haard moet je kiezen? Een elektrische, gas of gelhaard zijn allemaal opties die je kunt overwegen wanneer je een sfeerhaard wilt kopen

Luxe uitstraling

De meest voorkomende reden dat mensen ervoor kiezen om een sfeerhaard te kopen is de warme en luxe uitstraling. Het geeft echt een boost aan je interieur en je krijgt er een huiselijke sfeer van. Een sfeerhaard kan je prachtig verwerken in een muur of cinewall en zo lijkt je woonkamer op een luxe getaway.

Een elektrische sfeerhaard

Als je een sfeerhaard in een muur of cinewall wilt laten plaatsen wordt vaak gekozen voor een elektrische sfeerhaard, deze is makkelijk aan te sluiten door hem simpelweg in een stopcontact te doen. Bovendien is er geen rookafvoersysteem nodig, omdat het niet met echt gas of vuur werkt. Zo kan een elektrische sfeerhaard dus overal geplaatst worden waar je wil. 

Een gashaard

Een gashaard had voorheen wel echt een rookafvoer nodig en daarom kon je zo’n haard niet overal plaatsen. Tegenwoordig is dit niet meer noodzakelijk en is het wat makkelijker om met een gashaard te werken. Gashaarden zijn wel een stuk duurder en toch ook iets gevaarlijker omdat je toch met gas te maken hebt.

Gelhaard

Een gelhaard zie je niet heel vaak maar het kan ook een oplossing zijn. Er zitten gelblikjes in je haard en deze steek je zelf aan met een lucifer. Er komen vlammen vrij wanneer de gel verbrand. Er komt ook gas vrij, die niet iedereen als een aangename geur ervaart. Probeer dus eerst uit of dit wel echt iets voor jou is of dat je de geur niet fijn vindt in je huis.

 

Alle haarden kunnen een luxe uitstraling bieden, maar een elektrische haard is een ideale keuze voor in een wand of cinewall en je hebt veel verschillende opties wanneer je voor een elektrische sfeerhaard kiest.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe Pools aluminium

Alarmsysteem-alarminstallatie.be bezorgt u het juiste alarmsysteem of alarminstallatie!

Ontstoppingsbedrijf Hengelo