Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau

Ik ben op zoek naar een leuk huwelijkscadeau. Een van mijn beste vriendinnen die gaat trouwen en ik wil haar wel wat leuks geven. Niet een standaard envelop of een pan of bestek zoals iedereen altijd geeft. Ik wil echt iets speciaals aan haar geven want we kennen elkaar al sinds de basisschool. We kunnen erg goed met elkaar en kennen elkaar dus al 20 jaar. Het begon eigenlijk al 40 jaar geleden want toen werden onze moeders vriendinnen en je raad het al zo werden wij ook vriendinnen. Toen we klein waren, waren we al vaak bij elkaar en lagen we bij elkaar in de box. Terwijl onze moeders aan het theeleuten waren, waren wij met de poppen aan het spelen. En later gingen we stappen tot in de late uurtjes. Ik ben zo benieuwd hoe ze er uit gaat zien.

Jilster

Ik was dus op allerlei pagina’s aan het zoeken naar een leuk en origineel huwelijkscadeau voor mijn beste vriendinnetje toen ik in een keer de site van jilster.nl zag. Dit is een website en daar kun je hele tijdschriften zelf ontwerpen. Je hebt verschillende thema’s zoals een verjaardag of dus een huwelijk. Dit vond ik wel een leuk idee en ik bewerkte er allemaal foto’s van ons in vanaf toen we klein waren tot nu. Ik was helemaal in mijn nopjes met mijn cadeau en ik wist het zeker dit was echt een heel erg leuk cadeau.

Het huwelijk

Het was zo’n mooie dag en wat zag ze er mooi uit. Ik gaf het huwelijkscadeau aan mijn vriendin en ze pakte het uit. Ik werd toch wel een beetje zenuwachtig want misschien vond ze het wel helemaal niet zo leuk. Maar ik hoefde niet zenuwachtig te zijn want ze vond het zo mooi en lief dat ik volgens mij wel een klein traantje zag. Al met al was het een hele leuke en mooie dag.