Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Hoe Pools aluminium

Hoe Pools aluminium written by: josee22 Heeft u een stuk aluminium schotel of servies dat u wilt perfect poetsen? Misschien bent u probeert om een ​​stuk plaatwerk polijsten op een auto, vrachtwagen of semi? Als u wilt de beste methoden voor het draaien dat aangetaste stuk aluminium in een schitterende exemplaar van glans weten, kijk dan niet verder.

Polijsten kleine stukjes aluminium, aluminium polijsten en ultrasoonbad

Reinig het stuk aluminium met schotel water en zeep. Veeg eventueel vuil, vuil, voedsel, of afvalstoffen die zich hebben verbonden aan het aluminium in de jaren sinds de laatste gepolijst. Schoon aluminium met een zachte tandenborstel of een gaswasser te krijgen in de scheuren van het aluminium.

Afspoelen resterende zeep en puin met schoon water.

Meng gelijke delen room van tandsteen en water tot een pasta. Room van tandsteen, ook wel bekend als kaliumbitartraat, is een bijproduct van de wijnbereiding en heeft vele huishoudelijke toepassingen als schoonmaakster. Als het schoonmaken van een aluminium pot of pan, gewoon kook water en 1 eetlepel crème van tandsteen in de pot of pan. Doe dit gedurende 10 minuten, dump de room van tandsteen mengsel, spoel goed na koel, en herhaal indien nodig.

Gebruik cirkelvormige bewegingen aan het aluminium met de room van tandsteen pasta reinigen. Gebruik een doek om de room van tandsteen pasta buff op het oppervlak van het aluminium
Spoelen met water en droog met een doek.
Toepassing van aluminium polish naar gebieden van het aluminium te selecteren. Werken de aluminium polish op de aluminium met een zachte doek en kleine cirkelvormige bewegingen. Verwijder het polijsten met een zachte doek. Buff te eindigen. Niet poetsen de binnenkant van aluminium potten of pannen met metallic lak. Metaal of aluminium polish kan gevaarlijk zijn voor de menselijke gezondheid en mag nooit worden ingenomen, zelfs als u van plan over het schoonmaken van het aluminium na het polijsten.
Niet poetsen elk gebied van een aluminium pot of pan die in contact komt met de brander of gasvlam.

Polijsten Aluminium Sheet Metal.
Reinig het plaatwerk met zeep en water om gruis en vuil te verwijderen. U wilt dat de aluminium schoon wanneer u zand het zijn.
Afwassen resterende zeep met schoon water en droog met een handdoek.
Gelden beschermende eye-wear en maskers in geval van nood. Vooral vóór het schuren en het aanbrengen van de verbinding, is het een goed idee om uw ogen en de rest van je gezicht te beschermen tegen de machines die je gebruikt.

Zand het plaatwerk, te beginnen met een medium korrel schuurpapier en werk je weg tot schuurpapier fijnere. Om een ​​spiegel afwerking van uw auto, boot, of aluminium panelen te krijgen, zul je nodig hebt om een ​​aantal schuren doen. Hoewel het technisch mogelijk is om schuurpapier te gebruiken met de hand, het gebruik van een schuurmachine zal uw werk ongelooflijk gemakkelijker te maken.

Voor een snelle polish, te beginnen met 400-grit schuurpapier en geven het hele gebied een goede schuren. Maak dan gebruik van een 800-grit schuurpapier en geven het gebied een goede keer-over.
Voor een grondige polish, begin met 120 grit en omhoog tot 240, 320, 400 en tenslotte 600-grit. Voor zeer fijn polijsten, kunt u helemaal tot 1600 korrel en nat zand de laatste schuren gaan.
Elke fijnere korrel moet de sporen van de vorige gruis te verwijderen. Als dit niet gebeurt, je bent niet de schuurmachine correct gebruikt.

Gebruik een roterend katoen polijsten hulpmiddel om te beginnen met het polijsten van het aluminium. Voordat polijsten, breng dan een rouge of bruin snijden verbinding aan het polijsten tool. Gebruik cirkelvormige bewegingen op de plaatwerk buff, of afhankelijk van uw polijsten tool, rechte lijnen.

Veeg alle sporen van verbinding met een zachte, schone doek. Veeg tot een spiegel afwerking wordt bereikt.

https://vangeenen.nl/