Een OR training is erg geschikt voor leden van de ondernemersraad

sep 3, 2015

Een OR training is erg geschikt voor leden van de ondernemersraad

Wanneer u lid bent van de ondernemingsraad dan is het een slim idee om een OR training te volgen. Tijdens een OR training leert u vaardigheden die erg van pas komen, denk aan het beter leren communiceren. Voor een lid van een ondernemersraad is het immers belangrijk om te kunnen communiceren met niet alleen uw andere OR leden, maar ook met de achterban en met het management. Tijdens een OR training leert u belangrijke competenties, zoals:

  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Effectief communiceren
  • Beïnvloeden
  • Inlevingsvermogen

 

Wilt u meer weten over de inhoud van een OR training?

Het is voor u als lid van de OR een goede beslissing om een OR training te volgen om op deze manier op een zo effectief mogelijke manier bij te kunnen dragen aan het team waar u onderdeel van uit maakt. Daarnaast zult u uw eigen horizon verbreden. Wilt u meer weten over de inhoud van een dergelijke training, neemt u dan eens contact op met een trainingsadviseur. Deze kan u exact vertellen hoe een training eruit ziet en wat u precies kunt verwachten. Zo kunt u zelf een goed besluit vormen.

 

De trainingen kunnen helemaal op maat worden aangeboden

Deze training is op meerdere manieren te volgen. Er zijn meerdere opties mogelijk. Zo kunt u deze trainingen volgen bij u op de werkvloer. U krijgt deze dan op maat aangeboden en sluit dus volledig aan bij uw situatie, waardoor het geleerde gelijk in de praktijk gebracht kan worden. Voelt u meer voor opgave middels open-inschrijving, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunt u terecht in een groot aantal plaatsen verspreid door heel Nederland. Wilt u informatie over deze of andere opties, vraag vooral eens naar de mogelijkheden.

http://www.academy4-or.nl/or-trainingen/
by | Categories: Zakelijk | Tagged: , , , , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.