Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Inboedel snel opgeruimd

Iedereen die wel eens verhuisd is, weet dat het leegruimen van een woning geen gemakkelijke klus is. Het tillen van zware spullen is niet voor iedereen weggelegd. Als het gaat om het leegruimen van het huis van een overleden familielid, dan wordt het nog eens extra lastig. Want waar kunt u naartoe met al die spullen? Hierbij komt ook nog het emotionele aspect dat deze situatie met zich meebrengt. Het is dus niet zo raar dat u als nabestaande wel wat hulp kunt gebruiken bij het leegruimen van de woning. In dit geval komt Inboedel Opruimen.com om de hoek kijken. 

Netjes en professioneel

Bij Inboedel Opruimen.com staat een team van vakmensen voor u klaar, om al uw werk uit handen te nemen, van het leegruimen van de woning, tot het afvoeren en verwerken van de spullen. Daarbij zorgen we ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Dit alles regelen wij binnen zeven dagen. Daarbij houden we altijd rekening met de emotionele waarde die u aan bepaalde spullen hecht. Het opruimen van de meubelen en andere huisraad doen wij dan ook met respect voor uw dierbare.

Tweede bestemming 

Inboedel Opruimen.com kunt u inschakelen voor alle soorten woningen. Of het nu gaat om een appartement leegruimen of een koopwoning verkoopklaar maken. U kunt rekenen op de vakkundigheid van onze betrokken medewerkers. Wij houden rekening met uw wensen en u kunt deze gerust aan ons kenbaar maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde spullen van uw dierbare een nuttige tweede bestemming te geven. Wij regelen dit graag voor u. De rest van de spullen wordt netjes ingepakt in neutrale dozen en afgevoerd om op de juiste manier verwerkt te worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen graag kijken in de betreffende woning, zodat we een vrijblijvende offerte voor u op kunnen maken.

http://www.inboedelopruimen.com/