Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Haarlem gezocht?

Recent zat ik op het internet rond te surfen en kwam ik de advertentie ‘Houten vloeren Haarlem gezocht?’ van Bax Houthandel tegen. Toevallig was ik laatst op die website, omdat ik op zoek ben naar een nieuwe houten vloeren. Momenteel woon ik in Haarlem en we gaan het huis verbouwen. En onder andere de vloer gaat eruit, ter vervanging van een andere. Die er nu in zit is namelijk erg slecht geworden met verkleuring etc. Maar waar moet ik zo’n houten vloer in Haarlem kopen? Gelukkig was ik Bax Houthandel tegengekomen!

Houten vloeren Haarlem

Ik klikte op de advertentie ‘Houten vloeren Haarlem’ en kreeg vervolgens dus de website van Bax Houthandel voor mij. Nu was ik daar dus al op geweest, maar puur ter oriëntatie. Maar nu moest ik van mijzelf dat ik toch echt een beslissing ging maken met welke vloer ik wou hebben. En al gauw kwam ik op hun website weer allerlei verschillende houtsoorten tegen. Toevallig zag ik laatst een afbeelding van een woonkamer in een woonmagazine staan. Daar zag ik een prachtige walnoten vloer. Zoiets zou ik ook wel willen hebben, bedacht ik toen!

Ik ben dus bij Bax Houthandel gaan kijken of dat zij zo’n houtsoort in hun assortiment hebben zitten. En dit bleek inderdaad het geval! Maar omdat het toch behoorlijk prijzig is, besloot ik om bij Bax Houthandel langs te gaan in Haarlem. Dan kon ik met eigen ogen die houten vloer zien.

Walnoten vloer besteld

Bij Bax Houthandel aangekomen vroeg ik naar de desbetreffende walnoten vloer. En een verkoper nam mij er meteen mee naartoe. Ik vond de vloer er prachtig uit zien! Het oogde ook heel erg rijk. Daarom heb ik dan ook besloten om die vloer te bestellen.

Volgende week komen ze deze al afleveren en in de woonkamer leggen.