Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Zelf AdWords campagnes opzetten?

Als webwinkel wilt u online goed vindbaar zijn voor uw doelgroep, omdat u op deze manier de meeste nieuwe klanten binnenhaalt. Het is echter niet makkelijk om online goed vindbaar te zijn, want er is veel concurrentie. U moet hiervoor uw website optimaliseren om goed vindbaar te zijn in Google. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren, maar het is aan te raden om dit niet zelf te doen. Ook moet alle on-site content dermate geschreven worden dat het de conversie ondersteunt of zelf bevorderd maar ook optimaal is voor de vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Om dit te bereiken dient u een ervaren bedrijf in te schakelen, want dit kunt u niet zomaar zelf doen. 

Het is ook mogelijk om tegen betaling een positie bovenaan de zoekmachine te verkrijgen, bij google kan dit met AdWords. U betaalt dan per klik op uw advertentie, dus voor elke klik (bezoek) betaalt u een bepaald bedrag. Dit bedrag kan hoog oplopen als u niet goed weet hoe u effectief een campagne op kunt zetten zonder onnodig geld uit te geven. Hoeveel budget u hieraan toekent is aan u, maar het is noodzakelijk om dit budget zo efficient mogelijk te besteden. Zo gaat er geen geld verloren en krijgt u het maximale rendement uit uw campagnes. Ook hiervoor is het raadzaam om adwords uitbesteden aan een ervaren partij. U bent er dan zeker van dat het maximale resultaat wordt behaald met uw budget en de campagnes na verloop van tijd geoptimaliseerd worden, waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van concurrentie en de kosten per conversie op de website. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat u het maximale bereikt met uw budget voor online marketing.

Zelf een AdWords campagne opzetten kan nog best lastig zijn en het optimaliseren is een klus die niet voor iedereen is weggelegd.

http://www.economy.nl